Recomandare aspirator

Aspirarea covoarelor si a suprafetelor dure nu este cea mai placuta activitate insa tocmai de aceea alegerea aspiratorului potrivit este foarte importanta. Aceasta alegere nu este insa foarte usoara daca luam in considerare numarul foarte mare de modele de aspiratoare cu forme, dimensiuni si tehnologii diferite de aspirare. Pentru a va ajuta va vom prezenta care sunt principalele tipuri de aspiratoare si care sunt caracteristicile care fac diferenta dintre un aspirator bun si unul mediocru.

Aspiratoarele pot fi incadrate in functie de forma in mai multe categorii: aspiratoare clasice, aspiratoare verticale, aspiratoare robot si aspiratoare de mana. Dintre acestea, cele mai populare tipuri de aspiratoare raman cele clasice si cele verticale:

  • Aspiratoarele clasice – au forma traditionala si sunt in general mai ieftine decat celelalte tipuri de aspiratoare. Au o putere de aspirare mai mare, o eficienta buna pe toate tipurile de suprafete si un nivel mai redus al zgomotului
  • Aspiratoarele verticale – sunt usor de manevrat si depozitat, fiind o alegere excelenta pentru suprafetele dure si pentru covoarele mai subtiri. Aspiratoarele verticale cu acumulator ofera o libertate mai mare, putand sa fie utilizate si pentru scari, spatii inguste sau pentru interiorul masinilor

 

In afara de forma aspiratorului, o alta alegere importanta este modul de colectare a prafului, aspiratoarele putand fi cu sac sau fara sac.

  1. Aspiratoarele cu sac – folosesc un sac textil sau din hartie pentru colectarea prafului, a scamelor si a altor mizerii. Un sac textil se va putea goli si folosi din nou, in timp ce unul de hartie va trebui inlocuit atunci cand este plin. Avantajele aspiratoarelor cu sac este ca prin schimbarea sacului nu mai intrati in contact cu praful, fiind astfel potrivite pentru persoanele care sufera de alergii. Cel mai mare dezavantaj este costul de achizitie periodica a sacilor de aspirator.
  2. Aspiratoarele fara sac – aspiratoarele fara sac folosesc filtre eficiente sau tehnologii pentru separarea prafului de aerul care este reemis. Avantajele acestor aspiratoare este ca nu au costuri de utilizare si sunt foarte usor de intretinut. Pretul mai mare decat cel al aspiratoarelor cu sac si modalitatea de golire a recipientelor de colectare sunt cele mai importante dezavantaje ale aspiratoarelor fara sac.

Daca v-ati hotarat la un anumit tip de aspirator si la modalitatea de colectare a prafului puteti sa va indreptati atentia asupra unor caracteristici care sunt prezentate pe eticheta de eficienta energetica care se aplica aspiratoarelor clasice. Aici veti gasi informatii cu privire la consumul anual si nivelul de zgomot dar si clasificarea aspiratorului in clase de la A la G pentru eficienta energetica, emisia de praf dar si pentru eficienta de aspirare a suprafetelor dure si a covoarelor. Clasa A este cea mai eficienta iar clasa G este cea mai putin eficienta, astfel ca un aspirator bun va fi incadrat in clasa A la toate categoriile enumerate mai sus.

In continuare va vom prezenta trei din cele mai eficiente aspiratoare pe care le puteti gasi la retailerii online sau la magazinele cu aparate electrocasnice:

1. Aspirator vertical 2-in-1, Deerma DX118C – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Aspirator vertical 2-in-1, Deerma DX118C

2. Aspirator vertical Rowenta RH6756WO, 48W, 21.6V, 0.6L – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Aspirator vertical Rowenta RH6756WO

3. Robot de aspirare Roborock S7, WiFi, 68W, Aspirator si mop – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Robot de aspirare Roborock S7

4. Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, 58W – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Robot de aspirare Roborock Cleaner

5. Aspirator cu spalare Bosch BWD421PRO, 2100 W, Filtru Hepa, Perii Turbo si parchet, Reglare electronica a puterii, Alb/Negru – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Aspirator cu spalare Bosch BWD421PRO

Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta Pentru Aspiratoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.