sisteme filtrare

Click aici pentru a comanda filtre de apa la cele mai bune preturi!

Apa de la robinet ar trebui sa fie cea mai testata si reglementata sursa de apa, insa de foarte multe ori poate avea impuritati. Cloramina, fluorul si poluantii periculosi pot fi prezente in apa de la robinet. Din acest motiv este recomandat un filtru de apa bun.

Pentru un consum optim de apa, se poate alege un filtru care sa fie montat pe robinet sau un filtru mai mare cu cana, pentru a imbunatati gustul apei si pentru a filtra sedimentele cum ar fi clorul, plumbul sau alte elemente. Pentru a elimina arsenicul, fluorul si trihalometanele, produsele de farmacie, pesticidele si alte toxine susceptibile sa existe in apa de la robinet, va fi nevoie de un filtru de foarte buna calitate.

Criterii de achizitie ale unui filtru de apa

Inainte de a cumpara un filtru, se recomanda verificarea specificatiilor produsului, astfel incat fiecare persoana sa fie sigura ca toti contaminantii din apa de la robinet vor fi eliminati cu succes. De asemenea, va fi necesara evaluarea corecta a schimbarii filtrelor. Intretinerea aparatului trebuie sa fie luata in calcul, pentru ca doar cu o intretinere optima aparatul va functiona corespunzator.

Un filtru de apa de calitate se va amortiza rapid, mai ales in cazul persoanelor care obisnuiau sa cumpere apa imbuteliata, asa ca merita sa fie cumparat unul de cea mai buna calitate, pentru a elimina toate toxinele specifice apei de la robinet.

Tipuri de filtre de apa

Sistemele de filtrare cu osmoza inversa pot fi destul de costisitoare, insa elimina fluorura, arseniul, plumbul si clorul. COV-urile si toate celelalte toxine din mediu, care se gasesc si in apa de la robinet, vor fi garantat eliminate cu aceste filtre. Acestea insa consuma mai multa apa si pot lasa apa cu un gust foarte plat, eliminand si ionii minerali benefici.

Sistemele de filtrare standard sunt cea mai buna alegere pentru persoanele care vor ca apa sa isi pastreze un usor gust si senzatia de racorire specifica. Desi stiintific apa ar trebui sa nu aiba gust, in realitate, in fiecare zona si in functie de compozitie, apa are o aroma specifica pe care aparatele cu osmoza o elimina.

Exista si filtre de ultima generatie care filtreaza totul si adauga mineralele inapoi, alcalinizand si restructurand apa. Este vorba despre cele mai bune filtre de apa de pe piata, care elimina si reziduurile farmaceutice.

Filtrele cu oxid de aluminiu sau cu fluorura de aluminiu activata necesita modificari frecvente asupra cartusului, insa au un pret rezonabil. Chiar daca sunt facute cu compusi de aluminiu, nu contamineaza apa. Filtrele activate elimina si reduc fluorul si arseniul, asa ca se recomanda combinarea lor cu un filtru de carbon. O astfel de combinatie ajuta la eliminarea bacteriilor si altor substante, insa nu filtreaza reziduurile farmaceutice sau unele produse petrochimice. Este recomandat sa fie verificate specificatiile inainte de cumparare.

Alegand cele mai bune filtre, utilizatorul are tot potentialul de a se bucura de cea mai curata apa, fara metale grele sau produse chimice, iar acest lucru va contribui la o viata sanatoasa.

Filtrul de apa potabila este un sistem de purificare si de filtrare a apei potabile gratie tehnologiei avansata cu carbune activ argintat. Acest filtru are si un cartus cu o capacitate de filtrare de 4000 de litri de apa potabila, ceea ce inseamna ca se poate vorbi de o valoare de 40 de bani pe litrul de apa potabila filtrata. Sistemul Aqua Pure Complete poate fi instalat fara probleme si fara interventia unui specialist direct sub chiuveta din bucatarie, la reteaua de apa.

Acesta este un dispozitiv mic, ce ocupa un spatiu mic si poate fi montat oriunde, inclusiv suspendat, fara a avea nevoie de intretinere. Are o durata de viata foarte lunga si nu este atacat de coroziune. In alta ordinde de idei, acest dispozitiv va imbunatati gustul si mirosul apei care, la chiuveta nu mai este demult inodora, incolora si insipida. Faptul ca filtreaza clorul este un alt avantaj foarte important, nu numai ca filtreaza clorul, ci si elimina mirosul neplacut de clor. De asemenea, elimina cysturile Giardia si Cryptosporidium in proportie de 99%, asigurand un mediu de filrare bacteriostatic.

Filtrul de apa pastreaza PH-ul natural al apei, pastreaza mineralele esentiale din apa si reduce contaminantii, clorul, gustul, mirosul neplacut, plumbul si nu numai prin absorbtie. Avantajele achzitionarii unui asemenea filtru de apa : posibilitatea de a beneficia de apa curata de izvor direct de la robinet, de a reduce cheltuielile pentru apa potabila si de a reduce necesitatea de a cara zeci de litri de apa de la magazin .

Nu in ultimul rand, schimbarea cartusului dureaza cateva minute si nu exista pericolul contaminarii, iar sistemul include un robinet propriu la care se conecteaza filtrul, un cap de conectare, un cartus si toate accesoriile necesare montarii.

filtru de apa

Acest filtru de apa se monteaza direct pe chiuveta, la robinet si datorita comutatorului, apa se dirijeaza spre filtru sau spre robinet, scutind utilizatorii de conectarea si deconectarea permanenta a filtrului. Acest produs include doua elemente fabricate din carbon activ de nuca de cocos, din argint si aqualen, reusind sa elimine din apa nu numai clorul, ci si fenolul, pesticidele, metalele grele si produsele petroliere, imbunatatindu-i gustul si mirosul.

Filtrul are un calendar cu rolul de facilitare a perioadei de determinare a schimbului de rezerve. Acest filtru se poate atasa la chiuveta din baie sau din bucatarie, in functie de preferintele utilizatorilor si are rolul de a-i scuti pe acestia de cheltuieli inutile cu apa potabila, dar si de caratul acesteia de la magazine.

Mirosul si gustul de clor dispar de la prima filtrare, insa utilizatorii trebuie sa acorde o importanta deosebita debitului de filtrare. Asadar, robinetul nu trebuie deschis la maxim, ci apa trebuie sa curga incet pentru a avea timp sa filtreze.

Dupa primele luni de folosire, utilizatorii se vor declara multumiti atat din punct de vedere al sanatatii, cat si din punct de vedere al banilor economisiti cu ajutorul acestui filtru de apa.

filtru de apa

Filtrul de apa AquaPhor Trio Norma nu are nevoie de instalare cu ajutorul unui specialist si nici de service special, ci doar schimbarea la timp a cartuselor, cu respectarea ordinii montarii acestora. Dupa montarea noilor cartuse, utilizatorii trebuie sa lase apa sa curga prin filtru si sa urmareasca procesul de spalare pentru a evita scurgerile accidentale. In cazul in care filtrul nu a fost folosit o perioada de o saptamana, apa trebuie sa treaca timp de 5 minute prin filtru, apoi poate fi folosita si bauta. In plus, apa filtrata nu poate fi depozitata o perioada lunga de timp, ci se recomanda sa fie consumata doar proaspata.

Filtrul are un robinet special pentru apa pura cu ventil din ceramica, iar cartusele sunt fabricate numai din carbune activ de cocos, din argint si Aqualen, conform celor mai noi tehnologii disponibile. Apa este purificata in profunzime, avand un gust si un miros placut, impuritatile, indiferent de natura lor sunt retinute, iar utilizatorii se declara multumiti de alegerea facuta.

De asemenea, acest dispozitiv este o investitie foarte buna din punct de vedere al raportului calitate-pret, se instaleaza usor, iar apa are un gust foarte bun.

filtru de apa

Filtrul de apa potabila are o capacitate totala de 12000 de litri, contine un filtru si doua cartuse de rezerva, foloseste tehnologie de purificare si de filtrare avansata cu carbune activ, ocupa un spatiu foarte mic si poate fi montat oriunde, inclusiv suspendat. Are o durata de viata lunga si nu prezinta pericolul aparitiei coroziunii, asigura performante premium de calitate, filtreaza clorul in proportie de 97%, imbunatateste gustul si mirosul si filtreaza inclusiv plumbul si sedimentele fine.

Fara doar si poate, acest purificator de apa elimina azbestul si filtreaza compusii organici volatili si alte substante, pastrand mineralele esentiale in apa si echilibrul natural al apei..

Apa este un element esential pentru o viata sanatoasa, iar calitatea buna a apei determina hidratarea corecta, stimuleaza digestia si elimina in mod eficient toxinele. Apa filtrata poate fi bauta, poate fi folosita la prepararea hranei, la ceaiurile copiilor sau la cafeaua de dimineata.

Click aici pentru a comanda filtre de apa la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.