Smartphone-urile si tabletele de ultima generatie au procesoare din ce in ce mai puternice care care consuma mai multa energie, astfel ca trebuie sa avem tot timpul un incarcator la indemana. Persoanele care calatoresc des cu masina si folosesc aplicatii GPS instalate pe telefon vor avea nevoie sa isi incarce telefonul in autoturism. Unele masini mai noi au prevazute porturi USB insa numarul acestora este limitat iar  capacitate de incarcare de doar 1000 mAh face ca dispozitivele sa se incarce mult mai greu. In plus, utilizand aplicatii precum Waze sau Google Maps telefonul va utiliza mai multa energie decat primeste prin portul USB al masinii, astfel ca se va putea descarca pana veti ajunge la destinatie.

Incarcatoarele auto moderne au dimensiuni mai compacte, o capacitate mai mare, mai multe porturi USB si cabluri pentru incarcarea rapida potrivite pentru cele mai noi modele de smartphone-uri. Exista chiar si incarcatoare auto care dispun de incarcare wireless pe care le veti putea utiliza pentru incarcarea flagshipurilor produse de Apple, Samsung, LG, Sony sau Nokia.

incarcator autoOferta acestor dispozitive este foarte variata, existand pe piata atat modele produse atat de companii specializate in accesorii cat si de marii producatori de telefoane mobile. Pentru a alege un incarcator auto performant va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum:

  • Numarul de porturi USB – alegeti un model care sau aiba cel putin doua porturi USB care va vor permite sa incarcati simultan doua telefoane sau tablete.
  • Capacitatea de incarcare – cele mai performante incarcatoare vor avea o capacitate de incarcare de cel putin 2000 mAh pentru incarcarea intr-un timp mai scurt a celor mai noi handseturi.
  • Cablul de alimentare – alegeti un incarcator care are cabluri detasabile si cu o lungime cat mai mare care sa permita si incarcarea smartphone-urilor sau tabletelor persoanelor care stau pe bancheta din spate. Un cablu tip USB-C va permite incarcarea rapida a telefoanelor care dispun de aceasta optiune.

In continuare va vom prezenta un top al celor mai bune incarcatoare auto care sunt disponibile si la cei mai mari retaileri online din Romania:

  1. Incarcator Auto Aukey CC-T9 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Unul din cele mai bune incarcatoare auto cu 4 sloturi este modelul CC-T9 de la Aukey. Acest incarcator versatil este disponibil cu o gama foarte larga de conexiuni USB de la A la C si are circuite protejate impotriva curentului excesiv sau a supraincalzirii. Incarcatorul are 3 porturi AiPower cu o capacitate de incarcare de 2.4 A si un solt QuickCharge 3.0 pentru telefoanele care dispun de incarcarea rapida. Constructia solida, dimensiunile compacte si pretul accesibil fac din acest incarcator auto o alegere excelenta pentru orice masina.

  1. Incarcator Auto Huawei AP38 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Un incarcator foarte bun care dispune de 2 porturi USB este modelul AP38 produs de compania chineza Huawei. Cele doua porturi USB dispun de o teniune de iesire maxima de 2A si sunt compatibile atat cu dispozitivele cu incarcare normala cat si cu cele care dispun de incarcare rapida. Incarcatorul are un cablu tip USB-C inclus si are protectie impotriva supra-incarcarii sau a scurtcircuitarii, astfel ca dispozitivele costisitoare sunt in siguranta.

  1. Incarcator Auto Wireless Ikaku Cidie – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Daca in schimb va doriti un incarcator wireless si pentru masina, atunci Ikaku Cidie este una dintre cele mai bune optiuni disponibile la noi in tara. Incarcatorul are dimensiuni compacte, un suport magnetic anti cadere si o rotatie de 360 de grade care permite incarcarea wireless facila a diferitelor tipuri de smartphone-uri. Protectia la supraincalzire, cablul cu lungime de 0.8 metri si raportul excelent calitate/pret sunt alte atuuri ale acestui incarcator wireless produs de Ikaku.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.