kit supraveghere video

Una dintre cele mai eficiente metode de a va proteja casa si bunurile atunci cand sunteti plecati este instalarea unui sistem de supraveghere video. Preturile in scadere ale sistemelor de supraveghere video au facut ca tot mai multe persoane sa le instaleze atat in spatiile exterioare casei cat si in interior.

Recomandare kit supraveghere video

Cele mai multe astfel de kituri au camere video care pot detecta orice miscare, iar cele mai performante au chiar si recunoastere faciala. Alte optiuni utile ale unui astfel de sistem sunt trimiterea imaginilor direct pe smartphone, utilizarea unui microfon pentru detectarea sunetelor sau rezistenta camerelor video la umiditate si temperature scazute.

 

Oferta de kituri de supraveghere video este foarte variata, astfel ca alegerea unui sistem bun nu este cea mai facila. Cele mai importante caracteristici de care va trebui sa tineti cont atunci cand achizitionati un kit de supraveghere video sunt:

  • Componentele kit-ului – un kit de supraveghere video contine de obicei cel putin doua camere video si un sistem DVR care care va stoca inregistrarile pe un hard disk. Pe langa componenetele principale un kit va include cabluri si alimentatoare pentru camerele video dar si un mouse pentru DVR
  • Camerele video – camerele video sunt cea mai imporanta componenta a unui kit de supraveghere deoarece in functie de caracteristicile acestora veti putea obtine imagini de calitate la rezolutii bune. Cele mai importante caracteristici ale unei camere video de supraveghere sunt modalitatea de inregistrare color sau monocrom, rezolutia care poate sa ajunga pana la 1080p, unghiul de vizualizare sau posibilitatea de inregistrare pe timp de noapte. Un alt aspect de care va trebui sa tineti cont este rezistenta camerelor la precipitatii si la fluctuatii mari de temperatura
  • DVR-ul – este dispozitivul la care sunt conectate camerele de supraveghere, care are un hard disk si un sistem de operare propriu. Cu cat DVR-ul are mai multe porturi veti putea conecta mai multe camere de supraveghere, cele mai ieftine astfel de unitati dispunand de 4 canale video iar cele mai scumpe avand 32 de canale disponibile.
  • Configurare si acces – monitorizarea imaginilor inregistrate se poate face conectand un monitor al DVR printr-un clablu HDMI sau VGA, unele kit-uri oferind si posibilitatea de a urmari in timp real imaginile prin intermediul unor aplicatii pentru smartphone sau tableta
  • Conexiunea – conexiunea dintre camerele video si DVR se face prin fibra optica sau cu ajutorul cablurilor coaxiale insa cele mai moderne kit-uri permit si conexiunea ptrintr-o retea wireless

In continuare va vom prezenta pe scurt cele mai importante caracteristici ale celor mai bune sisteme de supraveghere video care sunt disponibile si in magazinele din Romania:

  1. Kit supraveghere video ASYTECH 4 camere – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Daca va doriti un sistem de supraveghere performant atunci kitul ASYTECH cu patru camere video este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Cele 4 camere cu lentila fixa au o rezolutie de 2.1 MP si au o vizibilitate de pana la 20 de metri pe timp de noapte. DVR-ul ofera un mod de inregistrare de 1080p cu imagini clare si de calitate care se vor salva pe hard disk-ul Seagate de 1 TB. Instalarea sistemului de supraveghere nu este dificila, in pachet avand incluse toti conectorii astfel ca veti avea nevoie doar de cablu. Desi pretul nu este foarte redus, kitul de supraveghere video de la Asytech ramane una dintre cele mai bune solutii pentru protejarea caselor.

  1. Kit supraveghere video PNI House PTZ1000 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Unul din cele mai bune kituri de supraveghere video complete este modelul House PTZ1000 produs de PNI. Cele 4 camere video cu rezolutie de afisare de 720p vor putea fi folosite atat in interior cat si in exterior astfel ca veti putea monitoriza atat anumite incaperi cat si intrarea in casa sau in garaj. DVR-ul are un hard disk de 1 TB, insa capacitatea de stocare va putea fi suplimentata pana la 4 TB. In pachet veti gasi inclus atat cablurile de conectare a camerelor cat si un spliter pentru alimentare si un alimentator astfel ca instalarea sistemului de supraveghere se va putea face foarte usor. Accesarea sistemului de supraveghere se poate face prin intermediul unor dispozivitve mobile cu ajutorul unei aplicatii proprii.

  1. Kit supraveghere video PNI House POE ONE 720P – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

PNI House IPMAX POE ONE 720P este un sistem de supraveghere video cu un raport/pret excelent. Cele 4 camere video de exterior ofera o filmare de calitate si pe timp de noapte gratie celor 24 de leduri IP cu care sunt prevazute. Aceste camere sunt rezistente la intemperii putand inregistra imagini cu o rezolutie de 720p la temperaturi cuprinse intre -10 si 50 de grade Celsius. Pentru stocarea imaginilor va trebui sa achizitionati un hard disk separat cu o capacitate de cel mult 4 TB, configurarea DVR-ului putand sa se faca si de pe internet.

Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta Pentru Kit Supraveghere Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.