duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDiverseRecomandare lampa bactericida

Recomandare lampa bactericida

Click aici pentru a comanda lampe bactericide la cele mai bune preturi!

Lampa bactericida este un instrument modern, folosit pentru a dezinfecta aerul si suprafetele din incaperi cu o incarcatura microbiana mare, gratie radiatiei ultraviolete. Avand in vedere situatia pandemiei cu virusul Covid-19, o lampa bactericida este mai mult decat necesara atat pentru unitati sanitare, laboratoare de analize medicale, sali de asteptare, dar si in industria alimentara, in ferme, in unitati hoteliere, in spatii de depozitare, practic oriunde.

Ghid de achizitie lampa bactericida

Aceasta se alege in functie de mai multe criterii, iar cumparatorii care nu au mai comandat si folosit niciodata o astfel de lampa trebuie sa fie pusi in tema cu aceste criterii.

In primul rand, lampa bactericida se alege in functie de domeniul si spatiul in care va fi utilizata. In functie de acest criteriu, se va alege o lampa cu o putere mai mare sau mai mica. Asadar, lampa poate fi folosita in domeniul sanitar si farmaceutic, in unitati hoteliere sau in industria alimentara pentru a distruge orice bacterie, virus, spori de mucegai, alge, drojdii sau protozoare.

Lampa bactericida se alege si in functie de spectrul pe care il are, daca acesta este mai larg si distruge mai multe tipuri de bacterii sau mai redus, dar si de eficacitate, de consumul de energie si de durata de functionare. Lampile bactericide functioneaza un timp indelungat la parametrii ideali pentru dezinfectie timp de 8000 de ore. Dupa aceasta perioada, nu este necesara inlocuirea intregii lampi, ci numai a tubului de emisie.

Nu in ultimul rand, lampa bactericida se alege in functie de flexibilitatea pe care o ofera utilizatorilor, de securitate si de posibilitatea utilizarii fara control uman.

Recomandari lampe bactericide

lampa bactericida

Lampa are o putere variabila ce depinde de tubul cu care este echipata, de la 15 w si pana la 24w, actionand eficient pe o suprafata de maxim 20 de metri patrati. Pentru a dezinfecta o suprafata mai mare, lampa trebuie mutata si expunerea reluata pe suprafete mai mici. Aceasta functioneaza prin alimentare la retea electrica monofazata de 220-230 V si poate fi controlata prin telecomanda.

Timpul de dezinfectare poate fi setat la 15, 30 sau 60 de minute. Radiatia emisa nu provoaca rau organismului uman, ci doar microorganismelor. Durata maxima de functionare a lampii este de 8000 de ore. In timpul functionarii, lampa produce ozon. Cablul de alimentare este inclus, puterea variaza intre 15 si 24 W, in functie de puterea tubului folosit, iar lampa este portabila.

In timpul dezinfectiei este interzisa prezenta oamenilor si a animalelor de companie in incapere.

lampa bactericida

Lampa este recomandata pentru purificarea aerului din suprafete profesionale si comerciale. Marca Philips este cunoscuta in intreaga lume, iar brandul recomanda utilizarea lampii in spitale, laboratoare si unitati de dezinfectare a apei si a aerului, precum si in industria alimentara.

Lampa este foarte eficienta, eliminand 99.99% din microorganisme in cateva secunde. Dezinfectarea se bazeaza pe radiatiile emise in lungimea de unda de la 250 nm la 280 nm, pentru inactivarea agentilor patogeni. Astfel, lampa este tratata special pentru a emite numai in zona de eficienta germicidala cu o lungime de unda de 253,7 nm si putin peste 400 nm.

In plus, aceasta lampa produce ozon care este un oxidant foarte puternic. Ozonul este produs de lampile UV cu mercur netratate ce emit radiatie sub 200 nm. Lampa permite folosirea imediata a zonei dezinfectate, avand un randament ridicat si o putere foarte mare UV-C – 12 W pentru lampa de 36 W.

Lampa are o dimensiune compacta si permite proiectarea sistemului de dezinfectie, ceea ce o face usor de manevrat si de pozitionat in spatii mici. Aceasta ofera cea mai mare doza de UVC, constanta pe toata durata vietii. Durata de viata este de 18000 de ore de functionare, intretinerea fiind foarte simpla in tot acest timp.

Singurul dezavantaj ar fi faptul ca nu este indicata utilizarea lampii in prezenta animalelor de companie sau a oamenilor, daunand pielii si ochilor.

lampa bactericida

Lampa bactericida UVC este utilizata pentru distrugerea bacteriilor si inactivarea virusurilor, asigurand un mediu steril si curat in incaperea in care este amplasata. Lampa este prevazuta cu doua tuburi UVC Osram cu putere de 30W fiecare si are reflector.

Lampa poate fi rotita la 140 de grade si este ideala pentru a fi utilizata in spitale, clinici, cabinete particulare, sali de asteptare, depozite de alimente, precum si in alte cazuri. Aceasta este prevazuta cu un suport mobil ce faciliteaza transportarea lampii dintr-o incapere in alta, inaltimea suportului putand fi reglata intre 100 si 160 cm.

Lampa acopera o suprafata de 32 de metri patrati si functioneaza prin alimentare la retea electrica de 230 V. Acesta este un dispozitiv portabil care vine insotit de certificat de calitate si de instructiuni de montaj incluse.

Scopul utilizarii este de a dezinfecta si de a steriliza incaperile, de a distruge microorganismele si de a preveni inmultirea lor, precum si de a mentine un mediu curat si steril. Singurul dezavantaj al lampii este de ordin financiar, aceasta avand un pret de achizitie mult mai ridicat fata de alte produse din aceeasi categorie, insa investitia merita facuta din prisma avantajelor pe care le ofera.

Cu siguranta achizitia lampii se va dovedi o adevarata investitie pentru toti cei care lucreaza in domeniul medical, dar si in industria alimentara, hoteliera si pun accent pe sanatatea angajatilor si a clientilor.

Click aici pentru a comanda lampe bactericide la cele mai bune preturi!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular