recomandare laptop

Un laptop ne ofera un grad mare de libertare, iar afacerile se transforma intr-o pasiune. Se poate lucra de oriunde, chiar si cu un laptop ieftin, dintr-un parc, astfel munca devenind mult mai placuta.

Daca desfasuram o activitate de business uzuala, nu trebuie neaparat sa achizitionam un laptop scump. Este suficient sa achizitionam un produs cu o configuratie ieftina, ce suporta instalarea aplicatiilor uzuale.

Astfel, se poate face o alegere buna dintre urmatoarele produse:

HP 250 G5 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret !

Marca HP a reprezentat intotdeauna o garantie a seriozitatii, iar HP 250 G5 nu face exceptie de la regula.

Echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o frecventa de 1600 Mhz si ajutat de cei 4GB RAM DDR3L, produsul se descurca de minune atunci cand este vorba de a rula pachetul Office, impreuna cu o sesiune de browsing cu mai multe taburi deschise.

Displayul LED de 15,6 inch ne asigura o vizionare HD a pozelor si clipurilor si ne ofera posibilitatea de a realiza fisiere grafice de exceptie.

Datorita tehnologiei Anti Glare , echipa HP se asigura ca ochii utilizatorului vor fi protejati de reflexia luminii in ecran.

Hard diskul are o capacitate de 1 TB si poate pastra o cantitate mare de documente sau de fisiere video.

Difuzoarele, camera placa video si cea auto sunt integrate, iar conectica este de exceptie (VGA, HDMI, audio, USB 2.0 si USB 3.0).

laptop ieftin

Lenovo V110-15 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret !

Fosta divizie IBM ne ofera un produs echipat cu un procesor Intel Celeron cu doua nuclee la o frecventa de 1,10 GHz ce este suficient pentru o folosire zilnica intensiva.

Cei 4 GB RAM pot fi suplimentati cu usurinta pana la 8 GB datorita celor doua sloturi de memorie existente, fapt ce ne asigura ca laptopul se poate folosi pentru o perioada indelungata de timp, indiferent cat de complex va fi softul.

Diagonala displayului este de 15.6 inchi, suficient de mare pentru a lucra inclusiv cu fisiere grafice ce contin multe detalii, iar formatul HD ne permite sa vizionam clipuri sau filme de ultima generatie.

Hard diskul are o capacitate de 1 TB suficienta pentru a stoca o cantitate uriasa de documente, ce pot include si filme si jocuri complexe.

Placa video este integrata, la fel ca si camera si difuzoarele.

La capitolul conectica, sunt asigurate numai 1 iesire audio,1 port USB 2.0 si 1 port USB 3.0

Acer Aspire ES1-533-C4WF – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret !

Este un laptop ieftin si elegant, cu un design deosebit, iar procesorul Intel Celeron cu frecventa de 1100 MHz il face rapid, capabil sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi moment fara sa aiba probleme deosebite.

Cei 4 GB RAM tip DDR3L sunt suficienti pentru a rula aplicatiile zilnice fara sa apara probleme de tip lag.

Displayul Full HD de 15,6 inchi ne permite vizionarea filmelor cu o rezolutie mare, acolo unde utilizatorul poate savura si cele mai mici detalii ale imaginilor.

Dotat cu o pelicula Anti Glare, utilizarea laptopului nu va obosi ochii utilizatorului mai mult decat este necesar.

Datorita SSD-ului de 128 GB laptopul se va deschide aproape instantaneu, iar rularea aplicatiilor se va face la o viteza uluitoare.

Singura problema este legata de capacitatea de stocare a SSD-ului, dar aceasta poate fi suplimentata prin instalarea unui HDD suplimentar.

Placa video, sunetul si camera sunt integrate.

Acest laptop ieftin este dotat si cu un cititor de carduri SD, 1 iesire audio, 1 HDMI, RJ 45 si 2 porturi USB 2.0 si 1 port USB 3.0

Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta Pentru Laptop Ieftin