Pescuitul este o activitate care necesita investitii destul de mari atat in lansete, mulinete si monturi cat si avertizori de pescuit sau alte diferite accesorii care pot sa va ajute sa prindeti diferite specii de pesti. Unul dintre aceste accesorii care trebuie sa fie nelipsit din trusa unui pescar este avertizorul. Aceste dispozitive electrice emit semnale sonore care va instiinteaza la cele mai mici muscaturi ale pestelui care in mod normal sunt observate mai greu. Utilizand un astfel de avertizor veti putea sa actionati mai rapid fara sa trebuiasca sa urmariti permanent cu privirea o bambina clasica.

Sunt 2 tipuri de avertizori de pescuit:

  • Cu prindere pe lanseta – au dimensiuni compacte, sunt mai ieftini dar nu dispun de optiuni de ajustare a sensibilitatii, a nivelului sunetului sau a tonurilor. Acesti senzori sunt potriviti pentru pescuitul din barca atat pe lacuri cat si pe raurile mari.
  • Cu prindere pe suport – sunt cei mai performati avertizori de pescuit putand sa fie montati atat pe rod pod-uri cat si pe suporti care se infing in pamant. Functioneaza cu ajutorul unor swingeri care pot sa fie prevazuti cu led-uri pentru pescuitul pe timp de noapte.

avertizori de pescuit

Ofera avertizorilor cu prindere pe suport este destul de variata, iar pentru a face o alegere buna va trebui sa luati in considerare cateva specificatii tehnice precum:

  • Sensibilitatea – ajustarea sensibilitatii poate sa va ajute in zilele cu valuri puternice sau atunci cand pestii sunt foarte mici.
  • Volumul – posibilitatea de ajustare a volumului este utila in special atunci cand nu stati foarte aproape de lansete, sau cand locurile de pescuit sunt foarte apropiate.
  • Tonurile – optiunile multiple pot sa fie utile atunci cand folositi mai multe lansete cu avertizori pentru a detecta care dintre acestea are o posibila captura.
  • Bateriile – cei mai ieftini avertizori utilizeaza baterii de tip AAA care se vor descarca mai usor si vor trebui inlocuite mai des, in timp ce avertizorii mai performati utilizeaza in general baterii de 9 V care au o durata de utilizare mai lunga.
  • Accesoriile – majoritatea avertizorilor sunt prevazuti cu leduri care vor ilumina intermitent o perioada scurta dupa ce pestele a muscat. Unii avertizori vin la pachet si cu swingerii necesari sau cu o valigeta de transport unde se pot depozita atunci cand nu sunt folositi. Cei mai performati avertizori dispun si de o statie wireless de semnalizare cu leduri care va permite sa supravegheati lasetele de la distanta.

Cei mai importanti producatori de avertizori sunt cei care au in oferte si lansete si multinete de pescuit, cel mai bun raport calitate pret fiind oferit de Baracuda, Cormoran sau Garden Tackle. In continuare va vom prezenta 3 dintre cei mai bun avertizori de pescuit pe care ii puteti achizitiona de la magazinele de profil:

  1. Set cu 4 avertizori Baracuda RF1118 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Daca doriti sa achizitionati mai multi avertizori de pescuit atunci setul Baracuda RF1118 este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Acest set cuprinde 4 avertizori performanti care permit ajustarea sensibilitatii dar si a volumului sau a tonurilor. Exista asadar 5 setari de sensitivitate si 8 setari de ton care va vor ajuta sa identificati rapid care dintre lansete trebuie scoase. Avertizorii functioneaza cu baterii de 9 V si dispun de leduri de avertizare care se aprind intermitent 15 secude de la muscarea momelii. Statia receptor care functioneaza pe o distanta de 150-200 de metri, valigeta pentru depozitare si optiunea de memorare a trasaturilor sunt alte avantaje ale acestor avertizori premium de pescuit.

  1. Set cu 4 avertizori Baracuda TLI21 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Un alt set de la Baracuda care este disponibil la un pret mult mai accesibil este TLI21. Acest set dispune tot de 4 avertizori cu un design verde camuflaj care functioneaza cu baterii de 9 V pe care le veti gasi incluse in pachet. Avertizorii au optiuni de ajustare a sensibilitatii, volumului si tonurilor dar si mufe pentru cuplarea unor swingeri cu iluminare necesari pentru pescuitul pe timp de noapte. Valigeta de transport cu burete, impermeabilitatea si raportul bun calitate/pret sunt argumete solide in favoarea achizitionarii acestui set de 4 avertizori de la Baracuda.

  1. Avertizor electronic Cormoran Pro Carp X4000 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Pentru achizitia unui singur avertizor, una din cele mai bune optiuni este Pro Carp X4000 de la Cormoran. Avertizorul este alimentat cu o baterie de 9 V si are un volum ajustabil si difuzor de calitate, care emite un sunet clar si puternic.  Cormoran Pro Carp X4000 este rezistent la apa si are un led care se va aprinde intermitent timp de 20 de secunde de la muscatura. Tonurile ajustabile, finisajele din plastic fin la atingere si fiabilitatea produselor Cormoran fac din acest avertizor o alegere excelenta pentru orice pescar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.