soundbar

Designul slim al televizoarelor moderne a insemnat sacrificarea difuzoarelor care nu sunt capabile sa ofere un sunet pe masura imaginii. Daca totusi va doriti sa aveti un sunet de calitate care sa completeze experienta de vizualizare atunci va trebui sa achizitionati un soundbar. Aceste sisteme ofera un sunet puternic fara distorsiuni, dar sunt si usor de instalat, deoarece nu necesita multe cabluri, astfel ca de cele mai multe ori il veti putea pune in fata sau in spatele televizorului sau chiar monta pe perete.

Recomandare Soundbar

Pentru a alege un soundbar potrivit pentru nevoile voastre atunci va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum:

  • Dimensiunile – pentru televizoarele cu diagonala mai mare alegeti un soundbar cu o lungime de cel putin 80 cm iar pentru celelalte optati pentru unul cu o lungime de cel putin 60 cm. Cu cat dimensiunea este mai mica cu atat puterea va fi mai redusa.
  • Conectivitatea – este unul din cele mai importante aspecte pentru orice soundbar. Cele mai moderne modele vor beneficia de conectare wireless prin Bluetooth sau wifi care va va permite sa le folositi pentru a asculta muzica de pe alte dispositive mobile precum telefoane sau tablete. Porturile HDMI ARC si Audio optic in sunt o alte optiuni bune de conectare a soundbarului la televizor, iar cele USB va vor putea permite sa ascultati melodiile preferate de pe un stick USB.
  • Subwooferul si satelitii – unele modele de soundbar au un subwoofer cu alimentare separata dar si unul sau doi sateliti care va putea crea un effect surround necesar in special pentru vizualizarea filmelor. Soundbar-urile care au si subwoofer au insa un pret mai mare decat cele simple.
  • Telecomanda – exista soundbar-uri care au telecomenzi separate, iar pentru altele va trebui sa utilizati telecomanda televizorului. Modelele care beneficiaza de conexiune wifi vor putea sa fie controlate cu ajutorul unei aplicatii mobile instalate pe smartphone
  • Montarea pe perete – nu toate modelele vor putea fi montate pe perete astfel ca va trebui sa verificati acest lucru inainte de achizitie. Unii producatori vor include in pachete un suport de montare dar si cabblurile necesare pentru conectarea soundbar-ului la televizor

 

In continuare, va vom prezenta caracteristicile celor mai bune trei soundbar-uri care sunt disponibile si la noi in tara.

1. Soundbar Sony HT-SF150, 2 canale, Boxa Bass Reflex, 120W, Bluetooth, Negru – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

 

Soundbar Sony HT-SF150

2.  Soundbar LG SJ2, 160W, 2.1, Bluetooth,Wireless Subwoofer, Negru  – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

 

Soundbar LG SJ2

3. Soundbar JBL BAR 5.1, Bluetooth, Subwoofer Wireless, Dolby Digital, HDMI ARC, 510W, Negru – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Soundbar JBL BAR 5.1, Bluetooth, Subwoofer Wireless

4.  Soundbar Sony HT-G700, 3.1, Dolby Atmos, DTS:X, 4K HDR, 400W, Vertical Surround Engine, Subwoofer wireless, Bluetooth, Negru – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Soundbar Sony HT-G700, 3.1

5.  Soundbar AKAI ASB-29,100 W, Bluetooth 5.0, negru – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Soundbar AKAI ASB-29,100 W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.