soundbar

Designul slim al televizoarelor moderne a insemnat sacrificarea difuzoarelor care nu sunt capabile sa ofere un sunet pe masura imaginii. Daca totusi va doriti sa aveti un sunet de calitate care sa completeze experienta de vizualizare atunci va trebui sa achizitionati un soundbar. Aceste sisteme ofera un sunet puternic fara distorsiuni, dar sunt si usor de instalat, deoarece nu necesita multe cabluri, astfel ca de cele mai multe ori il veti putea pune in fata sau in spatele televizorului sau chiar monta pe perete.

Recomandare Soundbar

Pentru a alege un soundbar potrivit pentru nevoile voastre atunci va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum:

  • Dimensiunile – pentru televizoarele cu diagonala mai mare alegeti un soundbar cu o lungime de cel putin 80 cm iar pentru celelalte optati pentru unul cu o lungime de cel putin 60 cm. Cu cat dimensiunea este mai mica cu atat puterea va fi mai redusa.
  • Conectivitatea – este unul din cele mai importante aspecte pentru orice soundbar. Cele mai moderne modele vor beneficia de conectare wireless prin Bluetooth sau wifi care va va permite sa le folositi pentru a asculta muzica de pe alte dispositive mobile precum telefoane sau tablete. Porturile HDMI ARC si Audio optic in sunt o alte optiuni bune de conectare a soundbarului la televizor, iar cele USB va vor putea permite sa ascultati melodiile preferate de pe un stick USB.
  • Subwooferul si satelitii – unele modele de soundbar au un subwoofer cu alimentare separata dar si unul sau doi sateliti care va putea crea un effect surround necesar in special pentru vizualizarea filmelor. Soundbar-urile care au si subwoofer au insa un pret mai mare decat cele simple.
  • Telecomanda – exista soundbar-uri care au telecomenzi separate, iar pentru altele va trebui sa utilizati telecomanda televizorului. Modelele care beneficiaza de conexiune wifi vor putea sa fie controlate cu ajutorul unei aplicatii mobile instalate pe smartphone
  • Montarea pe perete – nu toate modelele vor putea fi montate pe perete astfel ca va trebui sa verificati acest lucru inainte de achizitie. Unii producatori vor include in pachete un suport de montare dar si cabblurile necesare pentru conectarea soundbar-ului la televizor

 

In continuare, va vom prezenta caracteristicile celor mai bune trei soundbar-uri care sunt disponibile si la noi in tara.

  1. Soundbar Samsung HW-MS750/EN – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Samsung HW-MS750/EN este un soundbar care este potrivit pentru televizoarele cu diagonala mare si pentru camerele cu dimensiuni generoase. Acest model are o lungime de 1150 mm si se poate monta pe perete sau sub un televizor Samsung cu ajutorul unui suport inclus in pachet. HW-MS750/EN nu este doar o recomandare soundbar pentru filme, seriale sau jocuri ci si un gadget pentru audio streaming, astfel ca veti putea asculta melodiile preferate direct de pe telefonul mobil folosind conexiunea Wi-Fi sau aplicatia Samsung Multiroom. Puterea de 450 W, claritatea, amploarea si atmonsfera creata fac din acest model produs de Samsung unul din cele mai bune soundbar-uri disponibile la momentul actual.

  1. Soundbar Bose SOLO 5 TV – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Bose Solo 5 este unul din cele mai mici soundbar-uri de pe piata astfel ca va putea fi folosit impreuna cu un televizor mai mic din livingroom sau dormitor. Acest soundbar are un design minimalist fara butoane, controlul facandu-se prin intermediul unei telecomenzi care poate fi programata sa controleze si alte dispozitive pe care le aveti in casa. Conectorii includ cate un port Opic si unul Coaxial insa veti putea folosi si conexiunea wireless prin Bluetooth. Cele doua speak-ere ofera un sunet de calitate, suficient de puternic pentru o camera de dimensiuni medii. Desingul compact, sunetul clar fara distorsiuni chiar si la volum maxim si renumele producatorului sunt alte atuuri care il includ in sectiunea recomandare soundbar.

  1. Soundbar Sony HTCT291 – Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret!

Cu o putere de 300 W si folosind cea mai noua tehnologie S-Force Surround dezvoltata de Sony, HTCT291 poate aduce atmonsfera de cinema direct in livingul vostru. Designul de culoare alba il face mai usor de incadrat intr-un living in nuante mai deschise, iar subwoofer-ul wireless poate fi folosit si culcat astfel ca il veti putea pune si sub o comoda mai inalta. In ceea ce priveste posibilitatile de conectare aveti la dispozitie atat porturi HDMI ARC, USB sau intrare optica cat si conectare wireless prin Bluetooth. Sistemul surround cu 2.1 canale ofera o reproducere echilibrata a sunetului creand o experienta excelenta de vizualizare iar tehnologia Sony ClearAudio+ optimizeaza automat sunetul in functie de formatul audio. Raportul calitate pret este unul excelent, astfel ca acest aparat Sony se claseaza in top 3 recomandare soundbar.

Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta Pentru Soundbar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.