Dezvoltare Personala

Click aici pentru a comanda Carti Dezvoltare Personala la cele mai bune preturi!

Recomandari Carti

Cartile pentru dezvoltare personala sunt extrem de diverse, iar subiectele trateaza foarte multe teme din domeniu. In listele cu recomandari carti, pot fi gasite volume care te invata cum sa fii mai comunicativ in relatiile cu cei din jur, carti care iti explica cum poti deveni mai productiv la job sau cum sa iti schimbi cariera si chiar cum sa iti imbunatatesti relatia cu copilul tau.

Alegerea celei mai bune carti de dezvoltare personala trebuie sa fie facuta in functie de subiectul care te intereseaza si de modul in care este structurata cartea, astfel incat lecturarea ei sa te ajute. Poti tine cont de urmatoarele caracteristici in acest sens:

  • Subiect – cartile de dezvoltare personala sunt pe subiecte variate, dintre care unele sunt foarte specifice, centrate pe o anumita idee, in timp ce altele sunt generale si discuta despre cum sa fii mai bun ca om si sa te simti mai bine cu tine insuti/insati. Poti cauta in acest sens recomandari carti pentru un subiect specific.
  • Credibilitate – o carte de dezvoltare personala poate fi judecata in functie de credibilitatea sa si a autorului. Alege autori cat mai cunoscuti si recomandati de specialisti. In listele cu recomandari carti sunt recomandati anumiti autori.
  • Mod de abordare – cartile de dezvoltare persoanala sunt diferite si prin prisma modului de expunere. Desi unele dintre ele trateaza acelasi subiect, prezentarea este diferita, deci este important sa tii cont de stilul de redactare.
  • Calitate – pentru ca aceste carti sa fie utile este important ca modul de expunere sa fie de calitate; modul in care sunt structurate frazele si vocabularul au efect asupra impactului informatiilor.

Oferta de carti de dezvoltare personala este variata si, de aceea, iti vom prezenta patru dintre cele mai bune astfel de carti pe care le poti cumpara.

Recomandari carti:

Pachet Dezvoltare personala, „Secretele succesului”, 4 carti – Click aici pentru cel mai bun pret

Acest set al renumitului psiholog Daniel Goleman este format din patru volume pe teme diferite. Secretele succesului te invata cum sa devii o persoana agreabila si de ce este recomandat sa faci complimente ori de care ori ai ocazia. Focus este un volum care trateaza inteligenta emotionala. Alegerea dezbate subiecte care te vor ajuta sa faci ceea ce iti place si sa iti canalizezi energia spre lucruri frumoase. Stand and Deliver este o carte special conceputa pentru a te invata sa iti sustii ideile si sa aduci argumente pentru ceea ce sustii, in cadrul unor discutii informale sau dezbateri oficiale.

Pachet dezvoltare personala, „Thich Nhat Hanh”, 3 carti click aici pentru cel mai bun pret

Setul de carti apartine autorului Thich Nhat Hanh si, inca de la aparitie, a devenit foarte popular. Cele trei volume sunt motivationale si te ajuta sa te dezvolti. Cum sa lupti este o carte care te ajuta sa ii intelegi pe ceilalti, ascultandu-i cu adevarat. Pacea incepe in noi este volumul in care inveti sa concentrezi linistea in interior, bazandu-te pe sentimente frumoase si ulterior sa o exteriorizezi. Cum sa te relaxezi este o carte despre tehnici de relaxare si odihna.

RUTINALISME. Ambitie. Consecventa. Urcusuri. Minimalism, autor Bogdan Moldovan click aici pentru cel mai bun pret

Acest volum analizeaza cele mai comune situatii intalnite zilnic, continutul fiind presarat cu intamplari captivante si amuzante, care te vor tine mereu in priza. Autorul are o abordare diferita asupra modului in care este perceputa viata.

Ghidul relatiei de cuplu – Raluca Rusuclick aici pentru cel mai bun pret

O carte foarte provocatoare si extrem de demonstrativa, care te va ajuta sa iti gestionezi mai bine relatia cu partenerul sau cu partenera. Aceasta carte se poate transforma cu usurinta in ghid sau referinta in diverse situatii, pentru ca autoarea a acoperit totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.