recomandari dozatoare apa

Click aici pentru a comanda dozatoare de apa la cele mai bune preturi!

Fie ca este vorba de locuinta proprie sau de birou, in ambele situatii este necesara achizitionarea unui dozator de apa. Acest apparat foarte util incurajeaza nu numai consumul de apa proaspata, ci si economia de apa. Odata realizata investitia initiala, costurile sunt mai mici comparativ cu achizitionarea apei imbuteliate in recipiente mici.

Ghid de achizitie dozatoare de apa

Pentru ca oamenii sa ramana perfect hidratati pe parcursul unei zile, pentru a mentine starea de sanatate si capacitatile intelectuale la cote optime, dozatorul de apa este esential. Indiferent de motivul pentru care oamenii decid sa faca o asemenea investitie, este important sa tina cont de cateva criterii esentiale.

Primul criteriu tine de tipul de aparat. Pe piata exista doua tipuri de dozatoare de apa: cele care pun apa la temperatura camerei in pahar si cele care incalzesc apa sau o racesc. In functie de necesitatile fiecarui utilizator in parte, tipul de dozator de apa este ales din aceste doua categorii.

Conteaza foarte mult si sursa de apa a dozatorului. Din acest punct de vedere cumparatorii au doua variante pe care trebuie sa le ia in considerare: aparatele care se alimenteaza de la bidoanele mari cu apa si cele care se conecteaza la reteaua de apa a orasului. Cele din urma sunt mai economice pe termen lung, dar investitia initiala este mai mare.

Nu in ultimul rand, cumparatorii trebuie sa tina cont de sistemul de racire al dozatorului, care se poate face fie cu agent termic pe baza de compresie, fie cu o pastila de racire, un radiator de aluminiu si un ventilator. Pentru a fi siguri ca fac investitia potrivita, cumparatorii trebuie sa tina cont de dimensiunile aparatului si de consumul acestuia.

Recomandari dozatoare de apa

dozatoare de apa

Dozatorul de apa Zass functioneaza pe baza unui compresor pentru racire foarte puternic si in acelasi timp silentios, ceea ce permite utilizarea in siguranta si in cele mai bune conditii, fara a atrage atentia si fara a provoca prea mult deranj.

Utilizatorii care investesc in acest dozator de apa vor avea permanent acces la apa rece ca gheata, dar si la apa fierbinte pentru a-si prepara o cafea sau un ceai oricand doresc fara a mai folosi aragazul. Temperatura pentru apa rece variaza intre valorile de 6 si 8 grade Celsius, cu un volum de 2.5 litri pe ora, iar temperatura pentru apa calda este de peste 90 de grade Celsius, cu un volum de 5 litri pe ora.

Alte caracteristici importante ale acestui dispozitiv fac referire la prezenta unui termostat automat si functionarea pe baza unui rezervor de apa calda din inox. Valoarea puterii de incalzire este de 550 W, in timp ce puterea de racire este de 90 W.

Beneficiind de clasa de protectie 1 si avand un nivel de zgomot mai mic de 36 de decibeli, dozatorul de apa este foarte eficient daca utilizatorii respecta instructiunile.

Singurul dezavantaj ar fi agentul de racire folosit, R600, un agent deloc prietenos cu mediul inconjurator, insa acesta nu trebuie sa fie un impediment pentru achizitionare.

dozatoare de apa

Dozatorul de apa Zass este definitia performantei in filtrarea si dozarea apei, asigurand nu numai confortul utilizatorilor adulti, ci si protectia copiilor. Acest dispozitiv este eficient si economic pentru ca se ataseaza direct la reteaua de apa si ofera utilizatorilor atat apa fierbinte pentru cafea sau ceai, cat si apa rece ca gheata,

Dispozitivul are indicatoare LED pentru apa calda si apa rece, dispunand totodata si de butoane de oprire/ pornire pentru economie de energie. Termostatul automat este un alt avantaj al acestui produs. Cu o putere de incalzire de 500 W si o putere de racire de 90 W, alegerea aparatului se va dovedi o adevarata investitie pe termen lung, eficienta pentru utilizatori.

Nivelul de zgomot este redus, ceea ce inseamna ca aparatul poate fi folosit oricand, fiind silentios si sigur. Din punct de vedere al filtrarii apei, sistemul contine 4 filtre: sedimente, pre-carbon, ultra-filtru si post-carbon, care se schimba o data sau de doua ori pe an si asigura o calitate si o puritate a apei inalte, eliminand mirosurile neplacute, sedimentele, clorul, precum si substantele colorante.

Cu acest dispozitiv, utilizatorii scapa de grija achizitionarii periodice a noilor provizii de apa imbuteliata. Singurul mic dezavantaj este legat de intretinere si de schimbarea filtrelor, insa acestea sunt usor de gasit si de schimbat.

dozatoare de apa

Pentru cei mai pretentiosi dintre clienti, dozatorul de apa alcalina cu lampa UV are un sistem propriu de filtrare si de sterilizare a apei, incluzand sisteme de filtrare in 5 etape. Aceste sisteme elimina sedimentele, mirosurile neplacute, bacteriile si orice microorganisme sau substante daunatoare pentru sanatate care se pot afla in apa.

Aparatul are tankuri din otel inoxidabil antibacterian fara sudura, oferind o racire eficienta folosind agentul prietenos cu mediul inconjurator, R134a. Capacitatea de racire este de 20 de litri pe ora, iar cea de incalzire este de 15 litri pe ora. Incalzirea are loc cu banda externa, nu cu rezistenta interioara.

Alimentarea aparatului se face la 220-230V, dispunand de intrerupatoare pentru functia de incalzire si cea de racire. Puterea de racire este de 100 W, iar puterea de incalzire este de 450 W.

Singurul dezavantaj al acestui aparat este pretul foarte mare, insa investitia este una care merita facuta, pentru ca pe termen lung acest pret initial este recuperat atat din punct de vedere al economiei la apa imbuteliata cumparata, cat si din punct de vedere al evitarii problemelor de sanatate generate de consumul unei ape murdare sau infectate, spre exemplu, cu bacteria Helicobacter Pylori.

Click aici pentru a comanda dozatoare de apa la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.