Click aici pentru a comanda tastaturi gaming la cele mai bune preturi!

Gamerii impatimiti cunosc importanta alegerii unei tastaturi potrivite cu ajutorul careia sa poata face fata tuturor cerintelor din sfera gamingului competitiv. In Romania, gamingul incepe sa ia amploare ca si activitate si din ce in ce mai multi utilizatori isi ocupa o mare parte din timpul liber in fata calculatorului pentru a se juca. Indiferent de varsta, de dispozitivul folosit, gamerii trebuie sa isi aleaga in mod corect perifericele pentru gaming.

Tastatura pentru gaming va face diferenta intre un jucator bun si unul mai putin bun sau la inceput de drum. Aceasta este atat de populara datorita faptului ca tot mai multi oameni sunt pasionati de jocurile online, dar si de jocurile offline.

Criterii importante pentru alegerea tastaturii de gaming perfecte

Conexiunea este unul din cele mai importante criterii in alegerea tastaturii pentru gaming. Aceasta poate sa fie prin fir sau wireless. Surpriza se poate datora transmisiei semnalului. Modelele de tastaturi fara fir sfideaza regula conform careia, daca tastatura nu este legata prin cablu de sistemul pe care se deruleaza jocul, semnalul este bruiat, demonstrand o viteza de reactie potrivita indiferent de conexiune.

Persoanele care doresc sa mizeze pe o varianta clasica si sa faca o investitie moderata ca si pret pot alege o componenta cu fir si port USB de conexiune. Daca respectivul cablu de conectare este suficient de lung si interfata bogata in porturi USB, atunci tastatura cu fir va fi una potrivita. Utilizatorii care pun pret pe libertatea de miscare si au la dispozitie un buget extins pot alege tastatura cu mini-transmitator USB si bluetooth. Este foarte important ca utilizatorii sa verifice raza de transmisie a semnalului si frecventa de operare.

In alta ordine de idei, conteaza foarte mult si structura tastelor pentru alegerea tastaturii de gaming potrivite. Varianta cu protectie de silicon este cea mai des intalnita la modelele conventionale si mai ieftine si este foarte apreciata pentru modul silentios in care lucreaza. Aceste componente se deterioreaza destul de rapid si nu sunt foarte recomandate pentru gaming din cauza uzurii produselor in timpul rutinei de joc.

Modelele de tastatura mecanica pentru gaming raman cele mai recomandate de catre specialisti. Acestea au uzura atenuata gratie componentelor care sunt imbinate in mod robust. In cazul in care o tasta se deterioreaza, poate fi inlocuita cu una noua.

Configuratia tastelor reprezinta un alt criteriu de achizitionare a tastaturilor pentru gaming. Pentru ca orice tasta este programata pentru a indeplini o anumita actiune in cadrul jocurilor preferate, tastaturile pentru gaming trebuie sa aiba configuratia potrivita pentru imbunatatirea performantelor de joc. Functiile primare ale tastaturilor pentru gaming, si anume anti-ghosting si pooling rate sunt criterii fundamentale pentru utilizatorii care doresc sa faca o alegere potrivita in acest sens. Optiunea anti-ghosting este importanta pentru ca reprezinta acceptarea apasarii unui numar mare de taste. Optiunea pooling rate se refera la numarul de raportari ale actiunilor tastaturii fata de sistem intr-o secunda.

Recomandarile specialistilor in materie de tastaturi pentru gaming

Cei care doresc sa isi achizitioneze o tastatura pentru gaming trebuie sa tina cont de criteriile anterior mentionate, dar si de recomandarile specialistilor in acest sens.

tastaturi gaming

Tastatura pentru gaming dispune de taste mecanice, de functia RGB pe fundal personalizat, de o durabilitate ridicata, butoanele rezistand la peste 50 de milioane de click-uri. In plus, conectorul USB este placat cu aur, suprafata aceasta asigurand o conexiune mai buna, o rezistenta mai mica si un grad mai mic de oxidabilitate. In timpul jocului, exista optiunea blocarii cheii WIN. Tastatura este rezistenta la umiditate, ideala pentru cei care consuma suc sau mancare in timpul jocului sau intre sesiunile de joc.

In alta ordine de idei, lumina de fundal este reglabila, cablul este durabil, iar aspectul extrem de elegant. Tastatura arata foarte bine, este solida, mareste comoditatea, mareste spatiul pentru mouse, tastele nu emit sunete foarte puternice, luminile se schimba din combinatii de taste, este compacta si are un pret accesibil in raport cu performantele pe care le ofera utilizatorilor.

tastaturi gaming

Tastatura Redragon nu este o simpla tastatura pentru jocuri, ci este proiectata si construita in mod corect pentru a face fata celor mai interesante batalii, are caracteristici premium, are taste gravate cu laser silentioase si iluminare cu LED-uri in 7 culori, luminoase si clare. In plus, acest model de tastatura are o constructie metalica si ABS pentru rigiditate si longevitate, taste cu dubla injectie pentru iluminare precisa si clara. Totodata, tastatura are 10 moduri de iluminare de fundal, este un model robust, dispune de switch-uri personalizate cu membrana pentru o performanta maxima in jocuri.

Utilizatorii vor aprecia aceasta tastatura ca fiind mult peste asteptari, fiind fabricata din materiale de cea mai buna calitate, iluminarea este superba, culorile fiind placute si noaptea se vad minunat, intensitatea luminii fiind reglabila in 9 trepte. Cele 7 culori se pot schimba in 3 moduri de iluminare, tastatura are breathing effect, ceea ce inseamna ca luminile se sting si se aprind, rata de schimbare a culorilor se face in 5 trepte de viteza. Nu in ultimul rand, este foarte silentioasa.

tastaturi gaming

Modelul de tastatura gaming Logitech este foarte performanta in ceea ce priveste simtul tactil prin taste construite in mod special pentru jucatori. Tastatura este de pana la 4 ori mai rapida decat una standard, este silentoasa, culorile pot fi schimbate pentru a se potrivi cu configurarea specifica a jocurilor, permitand setarea culorilor preferate ale fiecarui gamer pentru a-si sincroniza diverse efecte de iluminare cu alte dispozitive Logitech. Nu in ultimul rand, este demna de mentionat si rezistenta la lichide si durabilitatea tastaturii.

Click aici pentru a comanda tastaturi gaming la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.