marți, mai 21, 2024
AcasăFrigidereReview Frigider Arctic ANK305

Review Frigider Arctic ANK305

Bucataria contemporana nu este completa fara prezenta aparaturii electrocasnice. Aceasta trebuie insa inlocuita periodic, deoarece isi fac aparitia aparate cu caracteristici superioare, ce sunt mai economice din punct de vedere energetic si sunt inzestrate cu noi facilitati.

Intrucat aparatele de racit nu pot face exceptie de la regula, producatorul de la Gaesti ne prezinta noua combina frigorifica Arctic ANK305 , ce se doreste o solutie perfecta pentru familiile cu mai multi membri ce locuiesc intr-un un apartament cu o suprafata mica.

Cu un volum net total de 291 de litri ( 87 de litri volumul congelatorului si 204 litri cel al frigiderului), produsul are o capacitate de depozitare ce ofera posibilitatea utilizarii unor recipiente de marimi, forme si volume diferite.

Incinta frigiderului Arctic ANK305 este impartita de cele trei rafturi de sarma ce pot fi dispuse pe diferite niveluri, in functie de volumul produselor sau al vaselor folosite, astfel ca utilizatorul nu va trebui sa isi faca calcule referitor la dimensiunea vaselor folosite.

Rafturile rezista la greutati de pana la 25 de kilograme si permite amplasarea unor vase grele fara a avea probleme de rezistenta sau de stabilitate.

Usa dispune de inca patru rafturi de dimensiuni mai reduse ce pot fi folosite pentru depozitarea sticlelor sau a borcanelor, insotite de un suport special folosit pentru a depozita oua.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Frigider Arctic ANK305

 

Unul dintre aceste rafturi este supradimensionat si este destinat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni, astfel incat pe usa se poate depozita aproape orice recipient de forma cilindrica.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Atunci cand aparatul sesizeaza depuneri excesive de gheata acesta va pornit automat functia de dezghetare.

Congelatorul are nu mai putin de trei sertare de mari dimensiuni, iar capacitatea de congelare este de 3,5 kilograme / 24 de ore.

Unul dintre aceste sertare dispune de o tehnologie speciala ce ofera mai multe optiuni de congelare, inclusiv optiunea de congelare rapida.

Congelatorul dispune de o functie de dezghetare manuala.

Combina este prevazuta cu un termostat ajustabil, ce este usor de folosit si de reglat. Temperatura de pastrare a alimentelor se poate schimba oricand doreste utilizatorul, in functie de cantitatea de alimente din frigider si de conditiile meteo.

Arctic introduce un sistem inovativ, acela de usi reversibile. Acestea pot fi montate in functie de configuratia bucatariei si se pot deschide in stanga sau in dreapta aparatului.

Usile se deschid intr-un unghi larg, de pana la 120 de grade si ofera posibilitatea introducerii in frigider a unor preparate voluminoase.

Garniturile usilor au o constructie deosebita. Acestea sunt realizate dintr-un cauciuc ce contine o serie de adezivi ce previn formarea mucegaiului sau a diverselor bacterii.

Compartimentul pentru legume este spatios si luminos. Acesta asigura pastrarea legumelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp.

Aparatul foloseste un singur compresor ce este partajat pentru folosirea inteligenta a resurselor atat pentru congelator cat si pentru frigider si are o autonomie de functionare (in cazul intreruperii curentului) de 18 ore.

Arctic ANK305 este incadrat in clasa energetica A , ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica (in jur de 268 kWh / an).

Puncte forte:

  • foarte silentios (nivelul de zgomot este de 45 dB);

  • greutate mica;

  • accesorii numeroase;

  • garnituri ale usilor cu proprietati antibacteriene;

  • usi reversibile;

  • volum net mare;

Puncte slabe:

  • nu este echipat cu buzz-erul ce atrage atentia utilizatorului atunci cand usa ramane deschisa;

  • congelatorul nu are sursa de iluminare;

  • materialele din care este realizat interiorul nu sunt de cea mai buna calitate

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Frigider Arctic ANK305

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Arctic ANK305 + este incadrat in clasa energetica A+, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica.Review Frigider Arctic ANK305