Game TV LG 32LH530V

Despre televizorul Game TV LG 32LH530V se pot spune foarte multe lucruri pe plus, iar aceasta afirmatie este sustinuta si de utilizatorii sai. Capacitatea sa de a reda imaginile fara distorsiuni nu poate sa nu multumeasca utilizatorul oricat de carcotas ar fi acesta. Pe de alta parte, panel-ul IPS LCD reda intr-un mod excelent imaginile, iar acest lucru este valabil chiar si in unghiuri diferite de vizualizare.

 

De asemenea, LED Game TV LG 32LH530V poate sa citeasca numeroase tipuri de fisiere dintr-o sursa externa, de exemplu, un hard extern. Nu in ultimul rand, tunerele sale indeplinesc standarde inovative recente DVBT2 si S2.

Concret, motivele care pot contribui la decizia de cumparare a acestui tip de televizor sunt urmatoarele:

1. Claritatea culorilor: Triple XD Engine face posibila o claritate de exceptie a culorilor. De asemenea, in acest caz se poate vorbi despre un contrast perfect de culori.

2. Interfata intuitiva: LED Game TV LG 32LH530V dispune de comenzi si setari cu ajutorul carora se poate naviga extrem de simplu. Accesul la setarile, programele, jocurile si ghidul televizorului, cu ajutorul telecomenzii LG Quick Remote este extrem de rapid.

3. Sunet de inalta calitate: LED Game TV LG dispune de un sistem performant de sunet – Virtual Surround.

4. Iubitorii de jocuri in sistem multiplayer gasesc in acest televizor idealul.

5. Design modern si placut: Designul metalic al acestui televizor il face potrivit pentru orice interior modern.

Un alt avantaj al Game TV LG 32LH530V este dat de faptul ca primeste o garantie 24 de luni la vanzare si suporta retur gratuit in 30 de zile.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Game TV LG 32LH530V

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.