recomandare lada frigorifica

O lada frigorifica Arctic O20 este necesara atunci cand familiile sunt alcatuite din mai multi membrii, iar aprovizionarea se face pentru perioade mai lungi de timp.

Timpurile cand se renunta la achizitionarea unui asemenea produs datorita dimensiunilor si a consumului ridicat de energie electrica au trecut de mult, deoarece noile produse sunt si au un consum de energie electrica foarte scazut.

Noua lada frigorifica Arctic O20 nu face exceptie de la regula si este un produs cu o silueta eleganta, de culoare alba, potrivita pentru orice bucatarie moderna, iar dimensiunile reduse (91,2 x 75,1 x 72,5) o fac potrivita pentru aproape orice nisa.

Volumul total net este foarte mare de 205 litri. Lipsa peretilor despartitori ofera utilizatorilor suficient spatiu pentru a depozita alimente de forme si de marimi diferite, singurul accesoriu prezent fiind un cos metalic ce este pozitionat in partea de sus a lazii.

Tehnologia folosita la racire este de tip static, iar lada este echipata cu o functie de supercongelare, ce asigura inghetarea produselor intr-o perioada redusa de timp. Dupa o perioada de aproximativ 50 de ore, timp in care produsele sunt inghetate, aceasta functie comuta automat aparatul in regimul normal de functionare.

Aceasta functie nu este indicata atunci cand produsele ce urmeaza a fi congelate sunt mai mici de 2 kilograme.

Capacitatea de congelare este destul de mare, de nu mai putin de 15 kg / 24 de ore, iar decongelarea se face manual.

Consumul de energie electrica este redus, produsul fiind incadrat in clasa energetica A (consumul aproximativ este de 224 kWh / an).

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Lada Frigorifica Arctic O20

 

Lada Arctic O20 are un sistem de iluminare a cavitatii ce asigura o vizibilitate excelenta, iar temperatura interioara poate fi urmarita cu usurinta.

Sistemul de control al lazii este situat pe partea din spate a congelatorului si cuprinde:

  • butonul de reglare al termostatului;

  • led de culoare verde, ce indica alimentarea aparatului cu energie electrica;

  • led de culoare rosie ce se aprinde in cazul unor avarii (in general in cazul in care temperatura interioara este ridicata);

  • led portocaliu, ce se aprinde atunci cand este activata functia de inghetare rapida;

Deschiderea usii se face in plan vertical, iar manevrarea acesteia este usurata de prezenta unui maner orizontal integrat.

Garnitura de cauciuc este tratata cu un strat special antibacterian, ce previn aparitia bacteriilor si pastreaza alimentele proaspete in conditii de igiena maxima.

Ca si sistem de siguranta impotriva utilizarii de catre copii produsul este dotat cu o yala ce poate fi inchisa foarte usor.

Izolatia congelatorului este foarte densa si pastreaza temperatura interioara la un nivel scazut o perioada foarte lunga de timp, realizand astfel o economie importanta de energie electrica. Acest lucru ii confera si o autonomie de functionare de 36 de ore din momentul in care curentul este intrerupt.

Compresorul ce echipeaza lada este incadrat in clasa climatica SN-T (produsul este destinat pentru a fi folosit in tarile cu clima tropicala si subtropicala, in intervalul de temperaturi cuprins intre 16 – 43 grade Celsius.)

Linistea familiei nu este tulburata de functionarea lazii deoarece nivelul de zgomot este foarte scazut, de 42 dB.

Materialele folosite pentru constructia Arctic O20 nu sunt inflamabile, iar calitatea produsului este certificata TUV (ceea ce inseamna ca produsul respecta cele mai inalte standarde de constructie si de siguranta ale produselor din clasa sa.)

Puncte forte:

  • capacitate de depozitare mare;

  • consum redus de energie electrica;

  • garnitura usii antibacteriana;

  • nivel de zgomot redus;

Puncte slabe:

  • compresorul porneste foarte des;

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Lada Frigorifica Arctic O20

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.