Masina de spalat rufe este unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice care, similar altor aparate electrocasnice din locuinta, poate simplifica munca unei persoane. Astazi va vom prezenta functiile masinii de spalat Whirlpool AWO C61000 .

Prima masina de spalat rufe a aparut in anul 1816 si de atunci a fost dezvoltata cu noi si noi tehnologii, ajungand ca in zilele noastre sa dispuna de cele mai inteligente caracteristici.

Cu ce ar putea sa atraga masina de spalat rufe Whirlpool AWO C61000, astfel incat sa convinga ca merita sa fie achizitionata?

Intrebarea suporta un raspuns complex:

In primul rand, dispune de un design destul de elegant, avand pe panoul de control un frumos display LCD. Clasa de eficienta energetica A ofera cele mai mari economii de apa si energie electrica. Apoi dispune de una dintre cele mai inteligente tehnologii, care are ca scop optimizarea consumului si performante deosebite de spalare. Tehnologia 6th Sense ofera cele mai bune rezultate de spalare. Cu aceasta tehnologie economiile de apa, energie electrica, detergent si timp sunt substantiale.

Apoi, a fost inzestrata cu un sistem de eliminare a petelor Clean . Aceasta tehnologie face posibila economisirea energiei electrice cu pana la 40% si eliminarea chiar si a celor mai dificile pete.

Numai cu aceste doua tehnologii, masina de spalat rufe AWO C61000 garanteaza cele mai bune performante, insa folosind si programele speciale pentru spalarea rufelor, performantele sunt dublate. Printre cele 14 programe de spalare, Whirlpool AWO C61000 detine si un program Rapid de 30 de minute cu care se pot spala rufele usor murdare sau care au nevoie de o simpla reimprospatare.

Avantaje ale masinii de spalat rufe Whirlpool AWO C61000

– tehnologia 6th Sense;

– program de spalare cu consum de energie redus;

– program de clatire intensiva eficient pentru persoanele cu probleme ale pielii;

– clasa de eficienta energetica A .

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Masina de Spalat Rufe 6th Sense Whirlpool AWO C61000

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.