Samsung WF8EF5E0W4W LE

Producatorul Samsung a reusit sa revolutioneze lumea electrocasnicelor, iesind pe piata cu masinile de spalat rufe ce detin tehnologia Eco Bubble. Masina de spalat Samsung WF8EF5E0W4W/LE ,care beneficiaza de aceasta tehnologie, foloseste ca metoda de spalare a rufelor bulele de aer, care patrund adanc in tesatura eliminand cu succes orice urma de murdarie.

Decizia de cumparare a masinii de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE poate fi influentata de urmatoarele caracteristici si functii al acesteia:

Poate ca cel mai important, masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE vine dotata cu tehnologia Eco Bubble, care dizolva detergentul, il amesteca cu apa si apoi formeaza mici bule care patrund adanc, uniform si repede in tesatura, realizand o spalare performanta a rufelor, chiar si la o temperatura scazuta a apei.

Cu tehnologia Eco Bubble petele din tesatura nu mai au nicio sansa de scapare. Acestea sunt eliminate eficient datorita sistemului de patrundere a bulelor in tesatura.

Apoi, Diamond Drum este noul tambur care este creat intr-o forma speciala de diamant, permitand spalarea profesionala a rufelor.

Nu in ultimul rand, Last Memory permite memorarea programului favorit, ce poate fi accesat ori de cate ori se doreste, fara a se mai face alte setari, ci doar apasand butonului special.

Avantaje ale masinii de spalat rufe

– 8 kg este o capacitate mare de incarcare a rufelor uscate si murdare. Acest lucru inseamna ca Samsung WF8EF5E0W4W/LE poate sa spele intr-un singur ciclu toate rufele murdare;

– detine numar mare de programe de spalare, adaptate pentru fiecare tip de tesatura;

– A este cea mai inalta clasa de eficienta energetica, oferind reduceri consistente de energie electrica si de apa;

– viteza mare de centrifugare, de 1400 de rotatii pe minut, ce scoate rufele uscate si numai bune de calcat;

– detine program rapid de spalare;

– poate asigura clatire suplimentara.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.