In acest articol va vom prezenta masina de spalat rufe Beko WKB61032Y , o masina slim, extrem de populara.

Este evident ca trecerea timpului a schimbat si mentalitatea oamenilor, in prezent dezvoltandu-se performante care au ajuns la cote fara egal in istoria tehnologiei. Acum, o masina de spalat rufe poate fi gasita in orice locuinta, reprezentand o necesitate atat pentru persoanele singure cat si pentru familiile numeroase.

Decizia de a achizitiona o masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y se va dovedi viabila din cel putin urmatoarele motive:

Acest tip de masina de spalat rufe nu economiseste doar timpul, ci aduce importante economii, datorita clasei de eficienta energetica A . Si, mai mult decat atat, ofera haine perfect curate si foarte bine stoarse datorita nivelului de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut.

Performanta tehnologica este definita de urmatoarele aspecte:

  • Aqua fusion patentata de Beko. Aceasta tehnologie integrata in masina de spalat, ofera importante economii de apa, curent si detergent.

  • Sistem automat de reglare a cantitatii de rufe. Cu acest sistem de reglare se poate modifica nivelul de temperatura a apei, consumul de detergent si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcata in cuva de spalare, asadar, dupa cum este necesar;

  • Sistemul electronic de control al balansului, care distribuie rufele uniform in cuva de spalare.

  • Detine un numar mare de programe, acestea fiind 11. Pe langa programele normale de spalare, Beko WKB61032Y mai detine si programe speciale, pentru a putea spala rufele in functie de tipul tesaturii.

  • Programarea intarziata permite setarea unei ore intr-un anumit interval de timp, pentru a putea incepe procesul de spalare la o ora dorita de utilizator.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y

 

Avantaje ale masinii de spalat rufe Beko WKB61032Y

– clasa de eficienta energetica A ;

– 11 programe de spalare eficiente pentru fiecare tip de tesatura;

– functii si tehnologii avansate;

– informatii pe display;

– avantajul modelului slim, aceasta putand fi asezata cu usurinta in orice baie sau bucatarie.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.