Masti FFP2

Aceste masti FFP2 si FFP3 (Filtering half Face Mask) sunt echipamente individuale de protectie certificate, folosite pentru protectie respiratorie impotriva virusurilor care se pot transmite pe calea aerului, prin inhalarea unor particule provenite din tuse, stranut, saliva sau secretii nazale.

Topicul acestui articol este acela al mastilor de protectie atat de populare in acest context pandemic. Vom expune mai departe proprietatile acestor masti, diferentele dintre mastile FFP1, FFP2 si FFP3, oferind si cateva recomandari de masti FFP2 si FFP3 pentru cei care vor un plus de siguranta atunci cand intra in contact cu ceilalti oameni.

Imi trebuie o masca de protectie? De care imi trebuie? Ce masca ma protejeaza impotriva Covid19? La aceste intrebari vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza, oferind cateva variante de masti cu preturi accesibile gasite pe eMag.ro si care sunt eligibile si pentru beneficiile programului Genius.

In functie de gradul de protectie pe care acestea il ofera, mastile de protectie sunt clasificate in 3 categorii:

 • FFP1

 • FFP2

 • FFP3

Mastile FFP1 sunt mastile care ofera o protectie standard si care sunt adesea folosite in diverse activitati pe care le intreprindem in medii murdare sau poluate. Cu alte cuvinte, aceste masti ofera protectie impotriva substantelor non-toxice, prafului si polenului. Pentru protectie impotriva substantelor toxice sau virusurilor avem nevoie de o masca cu un standard de protectie mai ridicat FFP2 sau FFP3.

Mastile FFP2 sunt cele mai populare masti, folosite atat in pandemia SARS COV2 cat si in cea a gripei aviare. Este des utilizata in activitatile miniere, in industria metalului sau in agricultura. Ofera protectie impotriva fumului, virusurilor, aerosoli si alte substante poluante.

Cele care au indicativul FFP3 ofera cea mai buna protectie impotriva substantelor toxice, bacteriilor si virusurilor. Mastile FFP3 sunt adesea folosite in medicina si in industria chimicalelor si farmaceutica.

Prin urmare, in acest context al pandemiei generate de virusul SARS COV2, nu vom lua in considerare mastile FFP1, ci vom propune doua topuri in care vom prezenta si recomanda 3 alternative de masti FFP2 si FFP3, mult mai eficiente si potrivite acestui context in care protectia impotriva acestui virus ar trebui sa fie prioritara pentru orice cetatean responsabil. Avem datoria sociala dar si morala, de a ne proteja atat pe noi cat si pe cei din jurul nostru. Iar in acest sens, eMag.ro vine in intampinarea noastra cu cele mai bune masti de protectie FFP2 si FFP3, eligibile pentru programul Genius, astfel incat sa putem intra in posesia lor in cel mai scurt timp si la cele mai mici costuri.

Comanda acum masti de protectie FFP2, cu beneficii Genius! Cel mai bun pret. Cel mai scurt timp de livrare.

Top 3 Masti FFP2:

Masti FFP2

Masca este confectionata din 100% polipropilena (material textil netesut, compatibil cu pielea). Sistemul de fixare presupune o banda metalica in zona nasului, care poate fi ajustata pe forma nasului, si snururi elastice pentru fixare dupa ureche.

Se recomanda depozitarea mastii intr-un mediu curat si uscat, ferit de lumina soarelui, umiditate si praf.

Tip Masca: FFP2/N95/KN95/KN99

Standard de Filtrare: BFE ≥95%

Numar Straturi de Filtrare: 4

Masti FFP2

Masca de protectie cu supapa pentru expiratie care ofera o protectie ridicata (datorita celor 5 straturi de filtrare), siguranta si confort (datorita extensiei elastice). Ofera o protectie eficienta impotriva particulelor lichide si solide (inclusiv microorganisme), cum ar fi:

 • Polen

 • Ciment

 • Metale grele

 • Funingine

 • Azbest

 • Mucegai

 • Bacterii

 • Virusuri

Este confectionata din fibre sintetice legate prin procedee chimice, mecanice si termice (tesatura netesuta).

Tip Masca: FFP2/N95/KN95/KN99

Standard de Filtrare: BFE ≥98%

Numar Straturi de Filtrare: 5

Masti FFP2

Masca de protectie confectionata din tesatura netesuta cu 5 straturi de filtrare care ofera protectie impotriva particulelor mai mari de 0.3 microni. Filtreaza cu succes timp indelungat bacteriile, virusurile si alte microorganisme.

Pentru o protectie mai eficienta verificati etansietatea mastii de jur imprejurul marginilor acesteia, astfel incat nasul si gura sa fie acoperite complet.

Tip Masca: FFP2/N95/KN95/KN99

Standard de Filtrare: BFE ≥95%

Numar Straturi de Filtrare: 5

Top 3 Masti FFP3:

Masti FFP3

Masca pliabila in trei segmente pentru protectie respiratorie, rezistenta la fluide, care ofera o buna protectie impotriva diversilor agenti biologici cum ar fi: virusurile din clasa SARS sau tuberculoza.

Este prevazuta cu clema metalica ajustabila in zona nasului si suport din burete pentru un plus de confort. Design-ul ingenios o face o alternativa compatibila cu ochelarii, etansarea suplimentara din zona nasului oferind astfel, o reducere a efectului de aburire a ochelarilor.

Tip Masca: FFP3/N99

Standard de Filtrare: BFE ≥98%

Numar Straturi de Filtrare: 4

Dimensiune Filtrare: ≥ 0.3 microni

Destinat: pentru protectie medicala.

Masti FFP3

Masca de protectie cu tehnologie 3M pentru o mai mare usurinta la respirare.

Design-ul in 3 segmente si sistemul de fixare pe nas ofera confort si flexibilitate in timpul vorbirii. Ambalajul igienic in care masca vine permite depozitarea practica a acesteia atat la locul de munca, acasa sau in masina, fara riscul contaminarii mastii.

Tip masca: FFP3/N99

Standard de Filtrare: BFE ≥98%

Numar Straturi de Filtrare: 5

Masti FFP3

Masca de protectie tip FFP3 ambalata individual, conforma CE 2163.

Design-ul mastii asigura o fixare etansa la nivelul fetei, iar buretele din zona nasului si barbiei, montat in interiorul mastii, ofera un confort sporit timp indelungat. Masca este prevazuta cu clema metalica in zona nasului pentru o ajustare eficienta a marginilor in functie de forma nasului.

Tip Masca: FFP3/N99

Standard de Filtrare: BFE ≥98%

Numar Straturi de Filtrare: 5

Comanda acum masti de protectie FFP3, cu beneficii Genius! Cel mai bun pret. Cel mai scurt timp de livrare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.