duminică, iunie 23, 2024
AcasăElectrocasniceReview si pret aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Review si pret aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Racirea spatiilor interioare pe timpul verii este esentiala pentru obtinerea unui confort termic optim, de aceea din ce in ce mai multe persoane isi instaleaza aparate de aer conditionat. Ofera pentru aceste aparate este foarte variata, alegerea unui model potrivit fiind destul de dificila. Cele mai importante specificatii de care va trebui sa tineti cont sunt capacitatea de racire, consumul si eficienta energetica dar si filtrarea aerului sau functiile suplimentare precum cea de dezumidificare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de aer conditionat care este fabricat de compania americana Carrier.

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna cu forma si design clasic de culoare alba. Capacitatea de racire a acestui model este de 12.000 BTU astfel ca poate fi instalat in livinguri sau dormitoare cu suprafata cuprinsa intre 25 si 35 mp. Consumul energetic pentru racire este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa A++, fapt confirmat si de valorile coeficientilor randamentului de racire si a randamentului sezonier de racire.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Unitatea interna are dimensiuni de 81.2 x 19.2 x 30 cm si un debit de aer maxim de 500 m3/h astfel ca va reusi sa reduca cu cateva grade temperatura din incapere intr-un timp relativ scurt. Nivelul de zgomot al unitatii interne variaza intre 22 si 40 dB in functie de treapta de ventilatie si de modul de racire, nivelul minim fiind destul de redus pentru a nu va deranja atunci cand dormiti. Unitatea exterioara are dimensiuni de 77 x 30 x 55.5 cm si are un nivel de zgomot de functionare de 54 dB, o valoare relativ mica in comparatie cu alte modele cu putere si dimensiuni similare.

Pe langa functiile de racire, incalzire si ventilare acest model beneficiaza si de functia de dezumidificare, capacitatea maxima fiind de 1.4 litri pe ora. Un alt atu al acestui model este sistemul foarte eficient de filtrare si purificare a aerului care contine atat un filtru HEPA cat si un sistem de ionizare a aerului. Controlul aparatului se poate face prin intermediul telecomenzii care are un meniu simplu, sau cu ajutorul aplicatiei mobile care se poate instala pe orice smartphone. Telecomanda are un senzor de temperatura care permite aparatului sa raceasca intreaga incapere nu doar spatiile din apropierea unitatii interne. Functia turbo va permite scaderea rapida a temperaturilor interioare cu cateva grade iar cea de curatare automata va elimina bacteriile care se pot dezvolta in interiorul aparatului.

Puncte tari

  • Consum redus de energie
  • Nivel foarte scazut al zgomotului
  • Optiuni de control prin aplicatia mobila si telecomanda
  • Filtrare eficienta si purificarea aerului
  • Functie de curatare automata
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat eficient, economic si silentios. Meniul intuitiv, optiunea de conectare la reteaua wi-fi si filtrarea eficienta a aerului sunt cateva dintre argumentele care ar trebui sa va convinga sa il achizitionati.Review si pret aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS