Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Mobil Argo Slimmy

Instalarea aparatelor de aer conditionat de perete presupune achizitia unui kit de instalare dar si contractarea unei echipe pentru montare care pot sa fie destul de costisitoare. Daca va doriti o solutie mai ieftina si rapida de racire a spatiilor interioare atunci puteti achizitiona un aparat de aer conditionat mobil. Aceste aparate nu necesita instalare, pot sa fie mutate dintr-o camera in alta sau depozitate atunci cand vremea se raceste si nu le mai utilizati. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat mobil de care clientii sunt foarte multumiti.

Argo Slimmy este un aparat de aer conditionat mobil cu un design compact de culoare alba, margini rotunjite si un spatiu larg pentru ventilare. Acest model are dimensiuni de 39.5 x 31.5 x 77 cm si o greutate de 24.5 Kg putand fi transportat usor in alta camera sau in spatiul de depozitare cu ajutorul celor patru roti. Capacitatea de racire a acestui aparat este de 9000 BTU ceea ce il face potrivit pentru utilizare in camere cu suprafata maxima de 25-35 de metri patrati.

Argo Slimmy

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Mobil Argo Slimmy

Consumul de energie incadrat in clasa A nu este cel mai redus insa este comparabil cu al altor modele de aparate de aer conditionat mobile care sunt mai putin eficiente decat cele de perete. Debitul de aer poate fi setat intre 260 si 320 m3/h cu ajutorul celor 3 trepte de viteza ale ventilatorului, aparatul reusind sa reduca temperatura cu cateva grade intr-un timp destul de scurt. Nivelul zgomotului de functionare este de 63 dB poate fi redus cu functia Sleep insa ramane deranjant astfel ca nu il veti putea utiliza in timp ce va odihniti.

Panoul de control situat in partea superioara a aparatului are un afisaj digital, doua butoane pentru setarea temperaturii si cinci butoane pentru pornire/oprire si celelalte functii ale aparatului. Controlul se poate face si cu ajutorul telecomenzii care are un meniu la fel de simplu. Una din cea mai utile functii este cea de dezumidificare a aerului cu o capacitate de 1 litru pe ora, reducand astfel disconfortul creat de umezeala in zilele caniculare de vara.

Filtruul de aer lavabil va trebui curatat periodic pentru a asigura functionarea corecta a aparatului iar pentru eventualele defectiuni veti putea folosi functiade autodiagnoza. Aparatul poate fi programat sa se porneasca sau opreasca la o anumita ora iar functia X-Fan va preveni dezvoltarea bacteriilor in interior prin uscarea schimbatorului de caldura.

Puncte tari

  • Design compact
  • Capacitate buna de racire
  • Consum rezonabil de energie
  • Telecomanda cu meniu simplu
  • Functie de dezumidificare
  • Filtru de praf lavabil

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este unul ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Mobil Argo Slimmy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.