Star-Light ACM-12FORS

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Star-Light ACM-12FORS

Confortul apartamentelor si birourilor depinde de mai multi facotori, unul dintre acestea fiind temperatura. Daca pentru asigurarea unui nivel optim de temperatura pe timpul iernii exista mai multe solutii precum incalzirea centralizata sau centralele termice pe gaz sau pe lemne, pentru anotimpurile calduroase aparatele de aer conditionat raman cea mai eficienta solutie. Aparatele de aer conditionat moderne sunt mai puternice, au un nivel mai scazut al zgomotului si sisteme de filtrare eficiente care asigura un aer mai curat in spatiilor interioare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de aer conditionat cu un pret accesibil care se afla in oferta producatorului autohton Star-Light.

Star-Light ACM-12FORS este un aparat de aer conditionat a carui unitate inerna are un design simplu de culoare alba cu mici insertii argintii. Capacitatea generala de racire este de 12.000 BTU iar cea de incalzire de 13.000 BTU, acest aparat fiind potrivit pentru camerele sau spatiile cu o suprafata cuprinsa intre 16 si 23 de metri patrati. Unitatea interna are dimensiuni standard de 805 x 194 x 285 mm si are un debit de aer de maximum 570 mtri cubi pe ora ceea ce ii permite sa raceasca rapid un spatiu cu dimensiunile speficificate anterior.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Star-Light ACM-12FORS

Consumul de energie pentru racire este incadrat in a doua clasa de eficienta A++, insa cel pentru incalzire este putin mai mare. Nivelul de zgomot al unitatii interne de 53 dB este comparabil cu al altor modele cu capacitate similara, insa unitatea exterioara este putin cam zgomotoasa astfel ca s-ar putea sa va deranjeze pe timpul noptii.

Controlul aparatului se face cu ajutorul unei telecomenzi cu display si meniu simplu. Una din cele mai interesante funcii este Follow Me care activeaza senzorul de temperatura din telecomanda pentru a putea raci si zonele mai indepartate de unitatea interna. Alte functii utile sunt cea de dezumidificare care reduce umezeala din aer care provoaca inconfort atunci cand vremea este caniculara sau functia Sleep/Night care reduce nivelul zgomotului pe timpul noptii. Filtrarea aerului se face printr-un filtru lavabil de ultima generatie care permite retinerea particulelor microscopice de praf si alergeni. In cazul unei pene de curent, dupa restartare aparatul va folosi setarile anterioare iar pentru diagnosticarea eventualelor defectiuni puteti folosi functia de Autodiagnosticare.

Puncte forte

  • Design simplu
  • Consum redus de energie pentru racirea aerului
  • Nivel redus al zgomotului pentru unitate interna
  • Telecomanda cu meniu intuitiv
  • Pret redus in comparatie cu alte aparate cu specificatii similare

Puncte slabe

  • Unitatea exterioara este destul de zgomotoasa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Star-Light ACM-12FORS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.