Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSST62110DW

Aragazurile mixte ofera solutii optime de preparare a alimentelor atat la cuptor cat si la arzatoarele de la plita. Avantajele unei plite pe gaz includ costuri mai mici de utilizare in comparatie cu una electrica, dar si o putere mai mare sau utilizarea instanta a arzatoarelor. Un cuptor electric in schimb se va incalzi mai usor in comparatie cu unul pe gaz, dar va avea si diferite optiuni de gatire precum cea prin convectie cu sau fara ventilator. In continuare va vom prezenta un aragaz produs de Beko care are recenzii excelente de la clienti.

Beko FSST62110DW este un aragaz mixt cu un design clasic de culoare alba si rama neagra pentru usa cuptorului. Acest model are dimensiuni de 85 x 60 x 60 cm, putandu-se incadra cu usurinta in bucatariile cu amenajari clasice, alaturi de alte aparate electrocasnice cu carcase albe. Aragazul are un capac din stilca transparenta si un compartiment pentru depozitarea tavilor si a tigailor mai mici sub cuptor.

Beko FSST62110DW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSST62110DW

Plita aragazului are 4 arzatoare arzatoare cu eficienta mai mare cu pana la 25% in comparatie cu cele standard, reducand astfel timpii de gatire dar si consumul de gaz. Cele doua gratare din fonta asigura o stabilitate buna vaselor de diferite dimensiuni si se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta sau in masina de spalat vase. Toate arzatoarele beneficiaza de sigurante care vor opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii de la cuptor.

Cuptorul electric cu volum de 71 de litri are un consum de energie per ciclu standard de 0.90 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Pe langa gatirea conventionala a alimentelor, aveti la dispozitie si un rotisor la care veti putea prepara fripturi suculente sau crocante dar si un grill pentru gatirea preparatelor din carne sau peste si rumenirea acestora. In interiorul cuptorului se gaseste o tava standard pentru prepararea deserturilor sau a fripturilor si un gratar din sarma care se utilizeaza ca suport pentru alte tavi sau pentru prepararea alimentelor la grill.

Panoul de control este format din 7 butoane rotative, din care cele 4 din dreapta sunt aferente arzatoarelor de la plita si au aprindere electrica integrata. In partea stanga se afla cele 3 butoane pentru cuptor: unul pentru setarea temperaturii, unul pentru timpul de gatire si unul pentru selectarea modului de preparare a alimentelor. Fiabilitatea acestui model este confirmata si de garantia suplimentara de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Arzatoare cu eficienta ridicata
  • Consum redus de energie al cuptorului
  • Optiuni de preparare a alimentelor la grill si rotisor
  • Aprindere electrica integrata in butoane
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Designul este invechit

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSST62110DW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.