Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Electrolux EKG61182OX

Bucatariile cu amenajare moderna utilizeaza adesea aparate electrocasnice incorporabile pentru a crea un design elegant si uniform. Chiar daca plitele si cuptorarele incorporabile sunt preferate de tot mai multi clienti, exista aragazuri cu designuri elegante din inox si sticla care se pot incadra cu usurinta in orice bucatarie moderna. In plus, oferta de aragazuri este foarte variata, existand o gama variata de modele atat cu alimentare pe gaz sau mixta cat si pentru cele cu alimentare electrica. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aragaz cu design elegant care este produs de compania suedeza Electrolux.

Electrolux EKG61182OX este un aragaz cu alimentare pe gaz si design elegant din inox, cu usa cuptorului neagra si un capac din sticla pentru plita. Designul modern negru-argintiu permite incadrarea acestui aragaz in bucatariile cu design contemporan sau modern alaturi de alta aparate electrocasnice cu carcase din sticla sau inox. Aragazul are dimensiuni destul de mari de 85.7 x 60 x 60 cm astfel ca va trebui sa va asigurati ca aveti spatiu in bucatarie inainte de a-l achizitona.

Electrolux EKG61182OX review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Electrolux EKG61182OX

Electrolux EKG61182OX are o plita cu patru arzatoare si doua gratare clasice din fonta care asigura o stabilitate buna vaselor de diferite marimi si care se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta. Cele patru arzatoare includ unul mic cu o putere de 1kW, doua normale cu putere de 2 kW si unul mare cu putere de 3 Kw. Toate cele patru arzatoare sunt prevazute cu o siguranta care va opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Cuptorul cu volum de 51 de litri este acoperit la interior cu un strat de email catalitic care absoarbe si oxideaza grasimile, permitand curatarea usoara a acestuia. In cuptor veti gasi doua tavi care se pot folosi pentru diferite fripturi sau deserturi, un gratar metalic pentru grill si un accesoriu pentru rotisor. In plus, lumina interioara permite verificarea facila a stadiului de preparare a alimentelor fara deschiderea usii de la cuptor.

Panoul de control este format din doua butoane mici situate pe laterale pentru aprinderea electrica si pentru becul de la cuptor si sapte butoane rotative pentru arzatoarele de la plita si cuptor dar si pentru setarea timpului, a temperaturii sau a functiei de gatire la rotisor. Din pacate atat plita cat si celelalte suprafete din inox se pateaza foarte usor, astfel ca va trebui sa il curatati mai des cu o solutie speciala pentru inox.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Aprindere electrica
  • Cuptor cu volum de 51 de litri
  • Optiuni de preparare la grill si rotisor
  • Curatare catalitica a cuptorului
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Suprafetele din inox se pateaza foarte usor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Electrolux EKG61182OX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.