Hansa FCMW530009 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Mixt Hansa FCMW530009

Aragazurile mixte ofera solutii optime de preparare a alimentelor, imbinand avantajele plitelor pe gaz si a cuptoarelor electrice. Plitele pe gaz sunt mai economice si au o putere mai mare, care reduce timpul de fierbere, prajire sau gatire a alimentelor iar cuptoarele electrice asigura o distributie uniforma a caldurii, ideala atat pentru deserturi cat si pentru fripturi. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aragaz cu alimentare mixta si specificatii bune care este produs de compania poloneza Hansa.

Hansa FCMW530009 este un aragaz mixt cu design clasic de culoare alba, cu capac metalic si sticla neagra transparenta. Forma manerului de la cuptor si a butoanelor contribuie la designul elegant al aragazului care se va putea incadra si intr-o bucatarie renovata recent, alaturi de alte electrocasnice albe. Acest model are dimensiuni standard de 85 x 50 x 60 cm si sertar in partea inferioara in care veti putea sa pastrati diferite vase si cratite pe care le utilizati mai des.

Hansa FCMW530009 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Mixt Hansa FCMW530009

Hansa FCMW530009 are o plita cu alimentare pe gaz si configurare clasica cu 4 arzatoare, unul mic, cu diametru de 4 cm si putere de 1 kW, doua standard cu putere de 6.5 cm si putere de 1.75 kW si unul mare cu dimatru de 9 cm si putere de 3 Kw. Cele doua suporturi din fonta au o rezistenta buna si asigura o stabilitate excelenta vaselor de diferite marimi, putand sa fie curatate usor in chiuveta. Fiecare arzator este prevazut cu o supapa de siguranta care intrerupe alimentarea pe gaz in cazul stingerii flacarii in mod accidental.

Cuptorul are o capacitate de 69 de litri si contine un gratar metalica si o tava procook cu finisaje in forma de faguri care se va putea utiliza atat pentru deserturi cat si pentru fripturi. Eficienta energetica a cuptorului este incadrata in clasa A, la fel ca majoritatea arazazurilor sau cuptoarelor incorporabile cu alimentare electrica. Pe usa interioara a cuptorului exista mai multe retete cu timpii de preparare dar si temperatura de coacere a anumitor preparate. Becul aflat in partea din spate a cuptorului permite verificarea stadiului de preparare a alimentelor fara sa mai deschideti usa de la cuptor.

Panoul de control dispune de un buton pentru becul de la cuptor si 5 butoane rotative din care patru sunt aferente arzatoarelor de la plita si care au integrate aprinderea electrica si unul este pentru setarea modului de gatire de la cuptor. Curatarea cuptorului se poate face cu abur, grasimile si rezidurile fiind sterse ulterior foarte usor, dar si prin demontarea geamurilor din sticla de la usa.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Plita cu arzatoare eficiente
  • Cuptor spatios
  • Butoane cu aprindere integrata
  • Sistem bun de iluminare
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Carcasa din tabla este cam subtire

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Mixt Hansa FCMW530009