Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Aragazul este unul dintre cele mai importante electrocasnice din bucatarie, astfel ca va trebui sa achizitionati un model bun chiar daca nu sunteti pasionati de gatit. Pentru a face o alegere avizata va trebui sa luati in considerare mai multe aspecte precum dimensiunile aragazului, tipul de alimentare, designul sau functiile suplimentare care va pot ajuta sa gatiti preparate delicioase pentru intreaga familie. Un astfel de aragaz este cel pe care vom incerca sa vi-l prezentam in continuare.

Star-Light FCF50GRTS este un aragaz cu un design elegant de culoare argintie cu finisaje din inox si capac din sticla fumurie. Cuptorul are sticla transparenta si un maner vertical cu acealasi finisaje din inox. Aspectul premium al aragazului va va ajuta sa il integrati intr-o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista, alaturi de alte electrocasnice din inox. Aragazul are dimensiuni de 85 x 50 x 55 cm astfel ca va trebui sa masurati cu grija spatiul disponibil inainte sa il achizitionati. In plus, cu ajutorul picioruselor reglabile veti reusi sa il fixati chiar daca pardoseala nu este dreapta. Atat plita cat si cuptorul sunt alimentate cu gaz, insa veti avea nevoie si de o priza pentru aprinderea electrica. Folosind diuzele incluse in pachet veti putea face alimentarea aragazului si cu o butelie de gaz.

Star-Light FCF50GRTS

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Plita aragazului Star-Light FCF50GRTS are patru arzatoare si doua gratare din fonta care ofera un suport stabil tigailor si vaselor de gatit. Arzatorul mare are o putere de 2.5 kW, cele doua  normale au o putere de 1.65 kW iar cel mic are doar 0.9 kW. Fiecare din cele patru arzatoare beneficiaza de aprindere electrica astfel ca nu veti mai avea nevoie de chibrituri sau brichete in bucatarie.

Cuptorul aragazului are un volum de 56 de litri si este iluminat astfel ca veti putea vedea stadiul de coacere sau de preparare a alimentelor fara sa mai deschideti usa cuptorului. In plus, cuptorul are functii de grill si rotisor care va vor ajuta sa gatiti fripturi suculente cu crusta crocanta din carne de pui, porc, vita sau miel. Dedesubtul cuptorului se afla un raft unde veti putea depozita diferite tigai sau vase de gatit atunci cand nu le folositi.

Panoul de control este format din sase butoane rotative. Patru dintre acestea sunt pentru arzatoarele de la plita, unul este pentru cuptor si unul este pentru cronometru. La actionarea butoanelor se activeaza si aprinderea electrica prin scanteie pentru fiecare arzator. Cu ajutorul timerului veti putea seta un timp optim de gatire pentru toate preparatele si veti fi instiinati de un semnal sonor cand acesta a expirat.

Atat plita cat si cuptorul beneficiaza de un sistem de protectie care opresc alimentare cu gaz a arzatoarelor in cazul in care flacara se stinge. In plus, exista si un sistem special care detecteaza scurgerile de gaz si opreste alimentarea aragazului.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Star-Light FCF50GRTS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.