Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA

Aspiratoarele fara sac au castigat in popularitate in ultimii ani datorita modului facil de golire a recipientului de colectare dar si a faptului ca nu necesita achizitia periodica a unor saci. Cele mai bune aspiratoare fara sac ofera performante excelente de aspirare atat pe suprafetele dure precum gresie si parchet cat si pe covoare si mochete de diferite grosimi. In plus, vor avea si o eficienta energetica buna dar si o filtrare eficienta a aerului reemis. In continuare va vom prezenta un aspirator cu specificatii foarte bune care este produs de compania germana Rowenta.

Rowenta X-Trem Power RO6921EA este un aspirator fara sac cu un design de culoare albastra si cu o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Desi este destul de voluminos (57 x 38 x 33 cm) si are o greutate de 6.39 Kg, manevrarea aspiratorului este destul de facila datorita rotilor mari de pe laterale si a rotii multidirectionale de pe mijloc. Raza de operare asigurata de cablul de alimentare si de tubul telescopic metalic este de 8.8 metri, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va opriti prea des pentru a schimba priza de alimentare.

Rowenta X-Trem Power RO6921EA

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA

Rowenta X-Trem Power RO6921EA are un motor cu putere de 750 W cu un consum anual de 28 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele curatarii suprafetelor dure sunt incadrate in aceeasi clasa A, in timp ce pentru covoare performantele sunt incadrate doar in clasa B. Sistemul de filtrare cu doua niveluri asigura captarea a pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni, fiind incadrat de asemenea in cea mai eficienta clasa: A. Recipientul de colectare are o capacitate mare de 2.5 litri si se goleste usor fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate.

Peria principala asigura o aspirare buna a prafului, firmiturilor si a parului de animale atat de pe gresie si parchet cat si de pe covoarele mai subtiri iar pentru spatiile inguste veti putea sa utilizati duza speciala inclusa in pachet. Pe manerul aspiratorului exista o perie integrata care se poate folosi pentru aspirarea prafului de pe canapele si fotolii sau de pe mobilierul din lemn. Confirmarea calitatii foarte bune a acestui aspirator este data si de garantia extinsa pana la 5 ani oferita de producatorul german.

Puncte tari

  • Consum redus de energie
  • Putere mare de aspirare
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Performante bune pe suprafete dure si covoare
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Accesorii putine

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.