Samsung VC07M31A0HP pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Samsung VC07M31A0HP

Oferta aspiratoarelor fara sac a inceput sa fie din ce in ce mai diversificata, existand o gama variata de modele atat pentru modelele multisuprafete cat si pentru cele cu performante bune doar pe suprafetele dure. Cele mai importante avantaje ale acestui tip de de aspiratoare sunt golirea mai facila a recipientelor de colectare dar si faptul ca nu va trebui sa mai achizitionati periodic saci de hartie sau textili. In continuare va vom prezenta un aspirator fara sac cu un raport bun calitate/pret care este produs de Samsung.

Samsung VC07M31A0HP este un aspirator fara sac cu un design elegant negru visiniu si un recipient de colectare transparent. Acest model are o forma utilizate si de alte aspiratoare din portofoliul companiei sud-coreene, cu roti laterale mari si o roata multidirectionala pe mijloc care asigura o manevrabilitate buna, pe orice suprafata. Raza de operare de 9 metri permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Aspiratorul are dimensiuni de 27.2 x 23.4 x 40.7 cm si se va putea transporta usor datorita greutatii de doar 4.5 Kg.

Samsung VC07M31A0HP review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Samsung VC07M31A0HP

Samsung VC07M31A0HP are un motor cu o putere de 650 W care se poate regla in functie de suprafata aspirata si un consum energetic anual de 28 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A, costul mediu lunar de utilizare fiind de aproximativ 1.5 lei. Performata aspirarii suprafetelor dure precum parchet sau gresie este incadrata in cea mai buna clasa A, insa performata curatarii covoarelor cu fir lung sau a mochetelor mai groase este incadrata in clasa D. Un alt aspect negativ este nivelul zgomotului de 80 dB care este unul ridicat, astfel ca nu va trebui sa aspirati la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii.

Sistemul de filtrare utilizeaza doua filtre pentru captarea particulelor de praf din aerul reemis iar recipientul de colectare are o capacitate de 2 litri si se goleste usor, fara sa atingeti interiorul acestuia sau praful si mizeriile colectate. Manerul aspiratorului are o forma ergonomica si contine o telecomanda care permite utilizarea mai confortabila a aspiratorului. Peria principala este destul de lata pentru a aspira mai rapid praful, firmiturile si scamele iar peria de mici dimensiuni inclusa in pachet se va putea utiliza pentru aspirarea spatiilor inguste si greu accesibile.

Puncte tari

  • Design modern
  • Capacitate buna de colectare
  • Putere de 650 W
  • Consumr redus de energie
  • Maner ergonomic cu telecomanda integrata
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Perfomante slabe in aspirarea covoarelor
  • Nivel ridicat al zgomotului

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Samsung VC07M31A0HP