Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Samsung VC07M25E0WB

Aspiratoarele clasice cu sac, sunt preferate in continuare de multi clienti datorita raportului foarte bun oferit intre calitate si pret. Aceste aspiratoare au in general o putere buna de aspirare, un consum rezonabil de energie si o filtrare eficienta a prafului si alergenilor. In plus, performantele de aspirare sunt excelente pe suprafetele dure dar si pe covoarele cu fir scurt sau pe mochetele mai subtiri. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator produs de Samsung care are reviewuri bune de la clientii care l-au achizitionat.

Samsung VC07M25E0WB este un aspirator cu design modern albastr-negru si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului sud-coreean. Aspiratorul are o greutate de 4.1 Kg si un maner ergonomic in partea inferioara care permite transportarea facila la spatiul de depozitare. Raza de operare de 9.2 metri data de tubul telescopic si de cablul de alimentare de 6 metri aspirarea in camere si dependinte diferite fara sa schimbati priza de alimentare prea des. Aspiratorul are dimensiuni de 28 x 24.6 x 39 cm si roti mari de cauciuc, care permit deplasarea facila fara a zgaria suprafetele mai sensibile precum parchetul.

Samsung VC07M25E0WB pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Samsung VC07M25E0WB

Samsung VC07M25E0WB are un motor cu o putere de 700 W care se va putea regla in 7 trepte in functie de suprafata si de nivelul de praf de pe o anumita suprafata.  Consumul anual de energie de 28 kWh este incadrat in clasa de eficineta A, in aceasi clasa fiind incadrate si performantele curatarii suprafetelor dure precum gresie si parchet. Performantele curatarii covoarelor si mochetelor mai groase sunt incadrate in schimb doar in clasa D, acest model nefiind potrivit pentru casele in care exista covoare cu fir lung sau mochete mai groase.

Sistemul de filtrare Advanced Aleergen Filltration asigura captara a peste 99% dintre particulele microscopice de praf si alergeni care pot sa creeze probleme de sanatate copiilor si persoanelor sensibile. Aspiratorul utilizeaza saci textili sau de hartie cu capacitate de 2.5 litri, care se inlocuiesc usor fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Peria principala este foarte eficienta in aspirarea suprafetelor dure si a covoarelor mai subtiri, pentru curatarea mobilierului sau a suprafetelor greu accesibile existand un accesoriu 2 in 1 care este depozitat sub maner.

Puncte tari

  • Design modern
  • Putere buna ajustabila in 7 trepte
  • Consum redus de energie
  • Performante excelente in aspirarea suprafetelor dure
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Capacitate buna de colectare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Nu are duze sau perii pentru alte suprafete

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Samsung VC07M25E0WB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.