Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Si Mop PHILIPS FC6404/01

Aspiratoarele multifunctionale ofera solutii confortabile de curatare a diferitelor suprafete din casa precum a gresiei, parchetului, covoarelor dar si a tapiteriei sau a mobilierului. In aceasta categorie de aspiratoare sunt incluse modelele verticale 2 in 1 care contin un aspirator de mana sau cele 3 in 1 care includ si un mop care aspira si curata suprafetele dure dintr-o singura miscare. Aspiratoarele cu mop va vor permite sa curatati praful, scamele si diferite pete de ceai, vin sau noroi de pe gresie si parchet. In cele ce umeaza va vom prezenta un astfel de aspirator cu mop care se regaseste in portofoliul companiei olandeze Philips.

PHILIPS FC6404/01 este un aspirator vertical 3 in 1 cu un design elegant albastru-turcoaz si forma ergonomica. Aspiratorul are un maner confortabil care permite controlul si utilizarea confortabila pentru aspirarea sau curatarea suprafetelor dure. Acest model are dimensiuni de 25 x 116 x 18 cm si o greutate de 4.7 Kg,  fiind destul de usor de transportat si necesitand un spatiu redus pentru depozitare.

PHILIPS FC6404/01 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Si Mop PHILIPS FC6404/01

PHILIPS FC6404/01 are o putere destul de buna reglabila in doua trepte care permite aspirarea rapida a prafului, scamelor si a altor mizerii de pe covoare si mochete mai subtiri sau de pe gresie, linoleum sau parchet. Aspiratorul are un recipient de colectare cu o capacitate buna de 0.6 litri care se va goli usor, fara sa trebuiasca sa intrati in contact cu mizeriile aspirate iar filtrul anti-alergeni in 3 straturi va capta si cele mai mici particule de praf sau microbi. Unul dintre putinele aspecte negative este nivelul ridicat al zgomotului care poate atinge valori deranjante de 80 dB.

Bateria de 18V ofera o autonomie de cel mult 40 de minute, activarea modului turbo diminuand considerabil timpul de utilizare. Incarcarea completa a bateriei dureaza aproximativ 5 ore, astfel ca va trebui sa o incarcati dupa fiecare utilizare. Acest model include un aspirator de mana care se va putea utiliza pentru curatarea rapida a firmiturilor de pe masa, canapele si fotolii sau chiar pe scaunele si bancheta din masina.

Peria TriActive Tubo motorizata permite curatarea rapida a gresiei si parchetului dar si a covoarelor si mochetelor mai subtiri. Pentru curatarea umeda a suprafetelor dure va trebui sa atasati rezervorul cu capacitate de 0.2 litri in care veti putea pune apa rece sau calda dar si diferite substante de curatare specifice gresiei sau parchetului. Lavetele cu microfibra se pot scoate usor, trebuie spalate la o temperatura maxima de 60 de grade Celsius si vor trebui inlocuite la fiecare trei luni.

Puncte tari

  • Design modern
  • Putere rezonabila ajustabila in 2 trepte
  • Aspirator de mana inclus
  • Autonomie de pana la 40 de minute
  • Filtru de aer anti-alergeni
  • Capacitate buna de colectare
  • Mop integrat pentru suprafetele dure

Puncte slabe

  • Pretul este mare
  • Nivelul zgomotului este deranjant

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Si Mop PHILIPS FC6404/01

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.