Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Star-Light ACBP-2265BR

Aspiratoarele verticale fara fir ofera o solutie facila de aspirare a bucatariei si a altor spatii in care nu aveti covoare sau mochete. Greutatea redusa a acestor aspiratoare ofera o manevrabilitate excelenta iar autonomia bateriei permite aspirarea unui apartament cu dimensiuni medii cu o singura incarcare. In plus, majoritatea acestor aspiratoare au accesorii speciale pentru tapiterii si mobila dar si pentru spatiile inguste si greu accesibile care va vor ajuta sa aveti o casa curata fara sa depuneti prea mult efort. In continuare va vom prezenta un aspirator vertical care este comercializat sub brandul autohton Star-Light.

Star-Light ACBP-2265BR

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Star-Light ACBP-2265BR

Star-Light ACBP-2265BR este un aspirator vertical fara fir cu un design asemanator unor modele mai scumpe comercializate de Dyson sau Dirt Devil. Avantajul major al acestui aspirator este ca poate fi utilizat atat ca un aspirator vertical cat si ca un aspirator de mana pentru aspirarea facila a tapiteriilor, mobilierului sau a interiorului masinii. Aspiratorul are un maner ergonomic si o greutate de 2 Kg, astfel ca va putea fi manevrat destul de usor atat pentru utilizarea ca aspirator vertical cat si ca aspirator de mana.

Puterea de aspirare de 140 W este excelenta pentru aspirarea firmiturilor, scamelor si a altor mizerii de pe suprafete dure precum gresie sau parchet, iar peria motorizata ajuta la colectarea firelor de par si a particulelor de praf din covoare si mochete. Recipientul de colectare are o capacitate de doar 0.65 litri, astfel ca va trebui sa il goliti dupa fiecare utilizare.

Bateria Li-Ion de 22.2 V ofera o autonomie excelenta care poate sa ajunga pana la 25 de minute, timp suficient sa aspirati atat podeaua cat si mobilierul dintr-un apartament cu 2-3 camere. Aceasta autonomie va scadea daca veti folosi peria motorizata a aspiratorului, nivelul de incarcare al bateriei fiind semnalizat printr-un indicator led cu 3 niveluri. Star-Light ACBP-2265BR beneficiaza de sistemul Dual Cyclonic Filter care asigura o filtrare eficienta a aerului reemis si o captare a particulelor mici de praf si alergeni. Pe langa peria motorizata, in pachet veti gasi incluse si un accesoriu pentru spatiile inguste si unul pentru tapiterie si mobilier care vor putea fi folosite atat in varianta cu tija cat si doar cu aspiratorul de mana.

Puncte tari

  • Design ergonomic
  • Posibilitate de utilizare ca aspirator vertical sau ca aspirator de mana
  • Putere buna de aspirare
  • Perie rotativa motorizata
  • Autonomie buna a bateriei
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Recipientul de colectare are o capacitate destul de redusa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Star-Light ACBP-2265BR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.