Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Heinner HC-H273WA+

Aparatele frigorifice cu volume mai reduse sunt ideale pentru bucatariile mici sau inguste din apartamente sau garsoniere. O astfel de combina frigorifica va avea o inaltime mai mica putand sa fie amplasata sub un corp suspendat sau va fi mai ingusta necesitand alocarea unui spatiu mult mai redus. Pe langa dimensiunile compacte, alte avantaje ale acestor combine frigorifice sunt atat pretul mai accesibil dar si consumul mai redus de energie, in comparatie cu aparatele frigorifice mari si voluminoase. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu dimensiuni mai mici si un pret accesibil care este comercializata sub brandul Heinner.

Heinner HC-H273WA+ este o combina frigorifica cu un design clasic de culoare alba cu manere orizontale incoporate in usile de la frigider si congelator. Deschiderea usilor este spre dreapta, insa acestea sunt reversibile putand sa le modificati in functie de amenajarea spatiului disponbil din bucatarie. Dimeniunile combinei sunt de 55 x 58 x 175.7 cm iar volumul net total este de 273 de litri, acest model fiind potrivit pentru persoanele singure sau familiile fara copii.

HC-H273WA+ pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Heinner HC-H273WA+

HC-H273WA+ are un compresor cu un consum anual de energie de 310 kWh care este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A+, energia lunara consumata avand un cost de aproximativ 17 lei. Daca eficienta energetica nu este foarte buna, nivelul zgomotului are este unul rezonabil, valoare de 42 dB fiind comparabila cu a altor modele cu volum si specificatii similare.

Spatiul de refrigerare ocupa cea mai mare parte, avand un volum de 205 litri si este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc unor alimente sau vase mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment pentru fructe si legume care va pastra prospetimea acestora mai mult timp datorita mentinerii unui nivel optim de umiditate. Pe usa frigiderului se afla 4 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati atat sticle cu bauturi cat si cutii, recipiente si borcane de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare cu LED este unul modern, oferind un nivel bun de lumina chiar si rafturilor din partea inferioara iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din spatiile interioare.

Congelatorul cu volum de 68 de litri este impartit in 3 compartimente din plastic transparent unde veti putea sa pastrati atat carne, peste, legume, aluaturi sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 3 Kg in 24 de ore este destul de redusa insa nu acelasi lucru se poate spune despre autonomia in cazul unei pene de curent, combina mentinand o temperatura scazuta in congelator. pana la 16 ore.

Puncte tari

  • Design clasic alb
  • Frigider spatios
  • Nivel redus al zgomotului
  • Sistem de iluminare cu led
  • Termostat mecanic cu setare facila
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta scazuta a consumului energetic

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Heinner HC-H273WA+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.