Hotpoint ENBGH19223FW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hotpoint ENBGH19223FW

O bucatarie moderna cu un design contemporan sau minimalist va trebui sa aiba si aparate electrocasnice care sa se incadreze in acest decor. Combina frigorifica este cel mai mare astfel de aparat, putand sa aiba un impact vizual puternic care sa influenteze intregul design al incaperii. Daca decorul foloseste o paleta de culori neutre, puteti alege o combina frigorifica din inox, cu linii drepte si design elegant. O combina frigorifica moderna va avea pe langa designul atragator si un consum redus de energie  dar si functii si tehnologii moderne care va vor permite sa pastrati alimentele proaspete mai mult timp. In continuare va prezentam o combina frigorifica performanta, silentioasa si economica.

Hotpoint ENBGH19223FW este o combina frigorifica cu un design elegant si modern din inox care se va incadra perfect atat intr-o bucatarie de apartament cat si intr-un open space  mare dintr-o casa. Manerele verticale sunt situate in partea exterioara a usilor, iar panoul de control are un afisaj LCD. Volumul total de 450 litri este unul generos, fapt confirmat si de dimensiunile mari de 195.5 x 70 x 75.5 cm.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hotpoint ENBGH19223FW

 

Consumul energetic este unul scazut avand in vedere capacitatea combinei frigorifice, valoarea de 438 kWh/an incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A . Nivelul de zgomot de 43 dB este unul foarte redus, astfel ca veti putea pune combina chiar si pe un hol in apropierea dormitorului fara sa fiti deranjati.

Frigiderul spatios este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata din care doua pot fi ajustate pentru a depozita vase de diferite marimi. In frigider exista si doua compartimente pentru fructe si legume dar si un suport pentru sticlele de vin. Pe usa frigiderului exista trei rafturi unde veti putea depozita, sticle,  borcane si alte recipiente cu inaltimi diferite dar si suportul pentru oua.

Congelatorul are un volum de 148 de litri si este impartit in 3 compartimente astfel incat veti putea depozita diferite tipuri de alimente congelate precum carne si deserturi fara ca acestea sa-si imprumute mirosurile.

Dintre tehnologiile utilizate de aceasta combina frigorifica amintim Hygiene Advance care foloseste ionii de argint pentru a preveni aparitia mucegaiului si a bacteriilor, sau racirea Active Oxygen care ajuta la pastrarea alimentelor proaspete pana la 9 zile. In plus, meniul cu butoane touch si afisaj electronic permite modificarea rapida a temperaturilor de racire si congelare iar tehnologia Full No Frost previne aparitia ghietii in frigider si congelator.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Volum generos pentru frigider si congelator
  • Spatiu bine compartimentat
  • Silentiozitate
  • Consum redus de energie
  • Panou de control cu afisaj electronic

Puncte slabe

  • Sistemul de iluminare cu led este destul de slab

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hotpoint ENBGH19223FW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.