Samsung RB31FERNDB

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Samsung RB31FERNDB

Aparatele electrocasnice de bucatarie au designuri destul de similare deoarece producatorii au pus accent pe specificatii si performante. In ultimii ani, din ce in ce mai multi clienti doresc insa un design mai deosebit, in special in cazul aparatelor electrocasnice mari. De exemplu, o combina frigorifica cu design modern negru si finisaje mate sau lucioase va contribui la eleganta decorului din orice bucatarie contemporana. Pe langa design, un aparat frigorific modern va trebui sa aiba si specificatii excelente, un display digital sau o eficienta energetica foarte buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica eleganta care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Samsung RB31FERNDB este o combina frigorifica cu design elegant de culoare neagra cu finisaje lucioase si un display digital colorat pe exteriorul usii frigiderului. Manerele orizontale sunt incorporate in usi, cel de la frigider avand un element decorativ din inox care contribuie la designul modern al aparatului. Desi au deschidere spre dreapta, usile combinei frigorifice sunt reversibile putand sa fie modificate in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 668. X 185 cm iar capacitatea totala este de 310 litri, fiind recomandat pentru familiile formate din 3-4 persoane.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Samsung RB31FERNDB

Samsung RB31FERNDB are un consum energetic anual care este inclus in clasa energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 15.5 lei. Pe de alta parte, nivelul zgomotului de 39 dB este unul foarte scazut, ceea ce inseamna ca nu il veti auzi nici daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau spre living.

Volumul frigiderului este de 212 litri, spatiul fiind compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata pe care veti putea depozita alimente grele si voluminoase. Pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp aveti la dispozitie o lada spatioasa cu inchidere etansa iar pentru sticlele de vin exista un raft metalic de mici dimensiuni. Pe usa frigiderului se gasesc 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra alte sticle si recipiente cu bauturi dar si borcane sau cutii de mici dimensiuni.

Congelatorul cu volum de 98 de litri este impartit in 3 compartimente din care cel infior se deschide complet pentru depozitarea facila a alimentelor mai voluminoase. Capacitatea totala de congelare in 24 de ore de 12 Kg este una foarte buna, iar pentru pastrarea in conditii optime a alimentelor perisabile puteti utiliza functia de super congelare.

Panoul de control are un display digital de culoare albastra, care va afisa temperaturile din frigider si congelator dar si alte functii care sunt active. Acest model beneficiaza de mai multe tehnologii si functii moderne precum No Frost care impiedica formarea ghietii in interior sau All Around Cooling care asigura racirea uniforma a tuturor spatiilor. Filtrarea eficienta a aerului inlatura mirosurile neplacute din frigider iar sistemul antibacterian nu permite dezvoltarea microorganismelor care duc la alterarea rapida a alimentelor. In cazul in care veti achizitiona aceasta combina frigorifica in perioada urmatoare veti putea sa beneficiati de garantia extinsa de 10 ani pentru compresor.

Puncte tari

  • Design elegant de culoare neagra
  • Spatii interioare bine compartimentate
  • Nivel redus al zgomotului
  • Display digital
  • Garantie extinsa de 10 ani pentru compresor
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul de energrie nu este cel mai eficient
  • Amprentele se cunosc destul de usor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Samsung RB31FERNDB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.