Beko MOC20100S

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Beko MOC20100S

Desi cuptoarele cu microunde moderne au functii prestabilite pentru prepararea unor alimente acestea sunt folosite indeosebi pentru incalzirea mancarurilor si dezghetarea alimentelor congelate. De aceea, nu are rost sa cheltuiti o suma mare de bani pe un cuptor cu un meniu complicat, cu butoane cu touch si afisaj electronic daca il veti folosi numai pentru a incalzi apa pentru bauturile de la micul dejun sau mancarea de pranz a copiilor. Un cuptor clasic, cu meniu mecanic va reusi sa incalzeasca rapid mancarurile si bauturile fara sa trebuiasca sa umblati prin mai multe setari. In continuare va vom prezenta un astfel de cuptor cu meniu simplu care aceste produs de Beko.

Beko MOC20100S este un cuptor cu microunde cu un design clasic de culoare argintie care se va incadra in orice bucatarie cu aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Dimensiunile acestui model sunt de 449 x 312 x 262 mm astfel ca va putea sa fie amplasat atat pe un mobilier mai ingust cat si pe un raft suspendat deasupra blatului de lucru. Fiind un model entry-level, finisajele nu sunt de cea mai buna calitate, insa cuptorul are o constructie solida si isi face treaba foarte bine.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Beko MOC20100S

Capacitatea cuptorului este de 20 de litri iar suportul rotund din sticla are un diamtru de 24.5 cm, ceea ce inseamna ca veti reusi sa incalziti o cantitate mai mare de mancare folosind vase mai largi. Distributia uniforma a microundelor asigura o incalzire rapida a bauturilor si aliementelor indiferent de vasele pe care le folositi.

Panoul de control este format din doua butoane rotative, unul pentru selectarea nivelului de putere si celalalt pentru timer. Beko MOC20100S are o putere de 700 W care poate fi setata in 6 niveluri, din care al doilea va putea fi folosit pentru decongelarea preparatelor din carne sau a deserturilor pastrate la congelator. Timer-ul mecanic poate fi setat intre 1 si 30 de minute, in exteriorul butonului fiind notate si timpul de dezghetare pentru anumite cantitati de alimente. Panoul mecanic este asadar foarte usor de utilizat si ar trebui sa asigure o durata de viata mai lunga cuptorului in comparatie cu modelele care au un panou de control electronic.

Puncte tari

  • Design clasic argintiu
  • Meniu simplu cu doua butoane rotative
  • 6 niveluri de putere
  • Panou de control mecanic
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Finisajele nu sunt de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Beko MOC20100S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.