duminică, aprilie 14, 2024
AcasăElectrocasniceReview si pret cuptor cu microunde Beko MOC20100W

Review si pret cuptor cu microunde Beko MOC20100W

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Beko MOC20100W

Cuptoarele cu microunde, ca si alte aparate electrocasnice, au beneficiat de avansul tehnologic, cele mai moderne modele avand display-uri cu led si setari prestabilite pentru prepararea anumitor alimente. Pentru persoanele mai in varsta aceste cuptoare au meniuri prea complicate, astfel ca le prefera pe cele mai simple, cu functii de baza si cu panou de control mecanic. Aceste cuptoare au preturi mai reduse, astfel ca sunt potrivite pentru persoanele care au venituri mai mici. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de cuptor simplu produs de Beko care este foarte apreciat de clienti.

Beko MOC20100W este un cuptor cu microunde cu un design clasic alb si rama sticlei de culoare neagra. Acest model are dimensiuni de 449 x 312 x 262 mm si o greutate de 10.5 Kg, putand sa fie amplasat atat pe blat cat si pe un raft suspendat mai larg. Capacitatea de 20 de litri este destul de generoasa avand in vedere dimensiunile compacte astfel ca veti putea utiliza si vase cu dimensiuni mai mari pentru a incalzi o cantitate mai mare de mancare.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Beko MOC20100W

Panoul de control este format din doua butoane rotative mecanice pentru selectarea intensitatii si a timpului de incalzire a carui durata maxima este de 30 de minute. Puterea cuptorului este de 700 W si poate fi setata in 6 trepe, una dintre acestea fiind pentru dezghetarea alimentelor congelate. Butonul rotativ pentru timer are si timpi estimativi necesari pentru decongelarea alimentelor in functie de greutatea acestora.

In interior se gaseste un suport rotativ din sticla cu diametru de 24.5 cm care va asigura o stabilitate buna atat recipientelor mai inguste cat si vaselor mai inalte. Sistemul de microunde asigura o repartizare eficienta a caldurii, alimentele necesitand un timp mai scurt pentru a fi incalzite. Tasta de deschidere a usii de la cuptor face un zgomot destul de mare cu care insa va veti obisnui dupa o perioada scurta de timp. Fiind un cuptor cu micorunde cu panou de control mecanic, acest produs va avea o durata mai lunga de viata, fapt confirmat si de garantia extinsa la 36 de luni oferita de producator.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Dimensiuni reduse si capacitate generoasa
  • Panou de control mecanic usor de utilizat
  • Functie de decongelare
  • Garantie exstinsa la 36 de luni
  • Pret foarte accesibil

Puncte slabe

  • Finisajele nu sunt de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Beko MOC20100W

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Beko MOC20100W este un cuptor cu microunde cu un design clasic si un panou de control usor de utilizat. Capacitatea buna, cele 5 niveluri de putere dar mai ales pretul foarte accesibil din aceasta perioada fac din acest cuptor produs de Beko o alegere excelenta pentru persoanele mai in varsta sau cu venituri mai mici.  Review si pret cuptor cu microunde Beko MOC20100W