Samsung GE109MST

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Samsung GE109MST

Orice bucatarie moderna este dotata cu un cuptor cu microunde pentru incalzirea rapida a alimentelor si bauturilor. Un astfel de cuptor va va permite sa incalziti apa pentru ceai sau cafea sau bauturile cu lapte pentru micul dejun si diferitele feluri de mancare pentru pranzul copiilor. Cuptoarele cu microunde moderne au designuri care le pot incadra in bucatarii cu amenajari elegante dar au si functii si optiuni suplimentare precum cele de decongelare sau de reincalzire a alimentelor preparate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un cuptor cu microunde cu design elegant care este produs de compania sud-coreeana Samsung.

Samsung GE109MST este un cuptor cu microunde cu un design atragator de culoare neagra cu display digital si insertii din inox. Cuptorul are o capacitate de 28 de litri si dimensiuni de 517 x 436 x 297 mm astfel ca veti putea folosi si vase mai mai pentru a incalzi rapid o cantitate mai mare de alimente. Cuptorul are o putere de 900 W care poate fi setata in 6 trepte in functie de tipul de aliment pe care doriti sa il incalziti sau preparati. Pentru o friptura crocanta la exterior si zemoasa la interior puteti sa folositi grill-ul care are o putere de 1300 W.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Samsung GE109MST

Panoul de control are un meniu simplu format dintr-un afisaj digital si 12 butoane dreptunghiulare care se apasa destul de usor. Veti putea folosi aceste butoane atat pentru prepararea sau decongelarea rapida a alimentelor cat si pentru setarea unor functii suplimentare precum Healthy Cooking care permite selectarea tipului de aliment si cantitatea iar cuptorul va seta automat timpul de preparare si puterea.

Interiorul este acoperit cu un email ceramic care nu va permite patrunderea in profunzime a grasimilor si murdariei astfel ca se va curata mult mai usor. Periodic, veti putea utiliza functia de curatare cu aburi care va permite indepartarea petelor dificile de grasime si mancare in doar 15 minute. Samsung GE109MST beneficiaza de un sistem de distributie tripla a microundelor care vor incalzi vasele uniform economisind astfel timp si energie.

Pe langa platoul simplu cu diametru de 318 mm, in pachet veti mai gasi un platou crocant pe care il veti putea utiliza pentru a gati alimente crocante precum pizza, smitele sau baghete. Finalizarea timpului de incalzire sau preparare este semnalizata sonor iar daca aveti copii mici atunci veti putea folosi functia de protectie pentru a le bloca accesul la meniu.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Capacitate generoasa
  • Meniu intuitiv cu afisaj electronic
  • Interior din email ceramic si curatare cu aburi
  • Sistem de microunde cu distributie eficienta
  • Optiunea de preparare la grill

Puncte slabe

  • Pret ridicat daca nu este la promotie

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Samsung GE109MST

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.