Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW

Cuptoarele cu microunde sunt nelipsite din orice bucatarie deoarece ofera o optiune facila si rapida de incalzire a mancarurilor si bauturilor. Indiferent daca le folositi pentru incalzirea bauturilor pentru micul dejun sau pentru ciorbele de la pranz cuptorul cu microunde va ajuta sa economisiti timp. Optiunea de dezghetare a alimentelor congelate este de asemenea utila precum si functiile prestabilite pentru incalzirea rapida a anumitor feluri de mancare. In continuare va vom prezenta un cuptor cu microunde modern care se afla in oferta companiei sud-coreene Samsung.

Samsung MS23F301EAW este un cuptor cu microunde cu un design elegant cu geam din sticla neagra tip oglinda si un display digital cu afisaj de culoare albastra. Manerul si cele doua butoane rotative argintii contribuie la designul modern al cuptorului, care se va incadra cu usurinta intr-o bucatarie cu amenajare moderna. Cuptorul are o capacitate generoasa de 23 de litri si dimensiuni de 275 x 374 x 489 mm, putand sa fie amplasat atat pe blat cat si pe un raft suspendat.

Samsung MS23F301EAW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW

Interiorul cuptorului Samsung MS23F301EAW este acoperit cu un strat de ceramica fina care impiedica dezvoltarea bacteriilor, este rezistent la zgarieturi si se curata foarte usor. Din pacate nivelul de iluminare este destul de scazut, astfel ca nu veti reusi sa vedeti foarte bine stadiul de incalzire a alimentelor prin sticla neagra de pe usa. Distributia microundelor este realizata prin 3 orificii care asigura o incalzire uniforma si rapida a alimentelor sau bauturilor.

Panoul de control este unul extrem de simplu fiind format dintr-un display digital si doua butoane rotative. Display-ul afiseaza timpul de incalzire sau ceasul atunci cand cuptorul nu este folosit iar cu ajutorul celor doua butoane veti putea seta timpul de preparare care are o durata maxima de 60 de minute, greutatea produselor incalzite sau nivelul de putere pentru incalzire. Pentru reducerea consumului exista diponibila functia eco iar expirarea timpului de incalzire este marcata de un semnal sonor. Daca doriti sa preparati mai rapid alimentele pastrate in congelator aveti la dispozitie functia de decongelare.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Display digital cu afisaj de culoare albastra
  • Capacitate generoasa
  • Putere buna de incalzire
  • 6 trepte de putere
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Cablul de alimentare este scurt
  • Nivelul de iluminare interioara este destul de scazut

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.