Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD60290+

Alegerea aparatelor frigorifice trebuie sa fie facuta in primul rand in functie de spatiul disponibil si de numarul de persoane din casa. Daca pentru familiile cu mai mult de 4 persoane cele mai potrivite sunt combinele frigorifice mari sau frigiderele side by side, pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii frigiderele cu dimensiuni mai mici sunt cea mai buna optiune. In continuare va vom prezenta un frigider cu un volum mai mic care este produs de compania autohtona Arctic.

Arctic AD60290+ este un frigider cu design simplu de culoare alba cu manere verticale integrate pe exteriorul usilor de la frigider si congelator. Deschiderea standard este spre dreapta insa usile sunt reversibile, astfel ca vor putea sa fie modificate in functie de spatiul din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 162 x 59.5 x 60 cm si un volum net total de 278 de litri, fiind potrivit pentru familiile care au cel mult un copil.

Arctic AD60290+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD60290+

Arctic AD60290+ are un consum anual de energie de 255 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 14 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este unul rezonabil avand in vedere volumul frigiderului si nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau living.

Volumul frigiderului este de 209 litri si este compartimentat cu ajutorul unor 3 rafturi din sticla securizata pe care veti putea pastra alimente cu o greutate de 25 Kg. Pentru fructe si legume exista un compartiment care pastreaza un grad optim de umiditate iar pentru sticle si recipiente se vor putea folosi cele trei rafturi din plastic de pe usa. Sistemul de iluminare ofera un nivel bun de lumina si pentru rafturile interioare iar termostatul ajustabil permite reglarea facila a temperaturilor din frigider si congelator.

Congelatorul are un volum de 69 de litri si este impartit in doua compartimente cu ajutorul unui raft metalic. Avand in vedere ca cele doua compartimente sunt deschise, va trebui sa folositi pungi si caserole pentru ca alimentele sa nu-si imprumute din mirosuri. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este una destul de buna, la fel ca si autonomia in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent, teperatura scazuta fiind pastrata cel mult 19 ore.

Puncte tari

  • Design simplu si compact
  • Frigider si congelator bine compartimentate
  • Nivel scazut al zgomotului
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate pret

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD60290+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.