Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD6310MT++

Compania autohtona Arctic a facut investitii masive in ultimii ani care au permis producerea de aparate electrocasnice cu un design mai modern dar si cu o eficienta energetica mai buna. In urma acestor investitii, electrocasnicele Arctic au performante si specficatii tehnice mai bune, comparabile cu cele produse de branduri mult mai cunoscute. In plus, pretul aparatelor comercializate sub brandul Arctic ramane foarte accesibil, ceea ce face sa fie preferate de tot mai multi clienti. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider produs de Arctic care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

Arctic AD6310MT++ este un frigider cu doua usi cu un design argintiu modern, cu manere verticale incorporate pe lateralele usilor. Deschiderea standard este spre dreapta, insa o veti putea modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie sau hol, usile fiind reversibile. Frigiderul are dimensiuni de 175.4 x 59.5 x 60 cm si un volum net de 306 litri, acest model fiind destinat utilizarii familiilor formate din doua-trei persoane.

Arctic AD6310MT++ pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD6310MT++

Compresorul frigiderului Arctic AD6310MT++ este unul economic, consumul anual estimativ de 208 kWh fiind incadrat in a doua clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 11 lei. Un alt punct forte al acestui model este nivelul redus al zgomotului, valoarea de 39 dB fiind comparabila cu cea a altor frigidere cu preturi mai mari de achizitie.

Spatiul de refrigerare situat in partea inferioara are un volum de 237 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata care se pot scoate sau ajusta pe verticala si pe care veti putea sa depozitati o cantitate mare de alimente. Compartimentul Garden Fresh situat in partea inferioara asigura un nivel optim de umiditate astfel ca fructele si legumele isi vor mentine proprietatile mai mult timp. Pe usa frigiderului veti putea sa pastrati in cele patru rafturi din plastic atat cutii si borcane mai mici cat si sticle si recipiente cu bauturi. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de lumina pentru intregul spatiu interior contribuind si la consumul redus de energie iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor intr-una din cele 5 trepte.

Congelatorul are un vomul mai redus de doar 69 de litri si este impartit cu un singur raft metalic, cea ce inseamna ca alimentele vor trebui pastrate in pungi sau caserole inchise pentru a nu face schimb de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 3.5 Kg iar autonomia in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent este de 19 ore.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Consum redus de energie
  • Spatiu de refrigerare bine compartimentat
  • Nivel redus al zgomotului
  • Sistem eficient de iluminare
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Lipsa unor tehnologii moderne

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD6310MT++

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.