Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDSA310M20XP

Amenajarea sau renovarea bucatariei presupune si achizitia unor aparate electrocasnice noi care sa se potriveasca cu noul design interior. Daca ati optat pentru un design modern, atunci si frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde si masina de spalat vase vor trebui sa aiba finisaje cat mai moderne. Veti putea opta de exemplu pentru un frigider cu design elegant din inox antiamprenta care se va putea incadra intr-un decor cu o gama larga de culori si nuante. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider care este produs de Beko.

Beko RDSA310M20XP este un frigider cu un design minimalist si finisaje din inox antiamprenta. Usile frigiderului sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica deschiderea in functie de necesitati iar cea a congelatorului este decupata in partea inferioara pentru a face loc manerului incorporat. Acest model are dimensiuni de 175.4 x 59.5 x 60 cm si un volum total de 306 litri, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.

Beko RDSA310M20XP

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDSA310M20XP

Consumul anual de energie al acestui model este de 265 kWh, ceea ce inseamna ca veti avea un cost lunar de utilizare de aproximativ 15 lei. Nivelul de zgomot de 42 dB este unul rezonabil, insa daca il veti amplasa intr-o bucatarie deschisa s-ar putea sa il auziti pe timpul noptii.

Frigiderul cu volum de 237 litri este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafuri Safety Glass ajustabile, pe care veti putea pastra si recipiente sau alimente mai voluminoase si mai grele. Compartimentul pentru fructe si legume are un sistem rotativ de deschidere care permite pastrarea acestora in conditii optime de umiditate si temperatura. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi de plastic, din care cel din partea de jos este mai larg, fiind potrivit pentru sticlele si recipientele mai mari. Nivelul de iluminare interior este foarte bun iar garnitura usii va asigura atat o protectie impotriva bacteriilor cat si o buna etanseitate pentru pastrarea temperaturii optime din interior.

Congelatorul are un volum net de 69 de litri are doua compartimente astfel ca veti putea pastra atat preparate din carne cat si deserturi fara ca acestea sa isi imprumute din mirosuri. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 4 Kg este foarte buna daca luam in considerare volumul, iar autonomia maxima in cazul unei defectiuni este de 19 ore. Beko RDSA310M20XP este un produs fiabil din materiale de calitate, fapt confirmat si de garantia extinsa la 5 ani oferita de producatorul turc.

Puncte tari

  • Design compact cu finisaje din inox antiamprenta
  • Spatii interioare bine organizate
  • Nivel bun de iluminare interioara
  • 5 ani de garantie
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDSA310M20XP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.