Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Decorativa Hansa OKP931TH

Orice bucatarie recent renovata, are pe langa frigider sau combina frigorifica si mai multe aparate incorporabile precum plita, cuptor si hota. Hotele incorporabile nu infulenteaza decorul general al bucatariei, cea mai mare parte fiind mascata de mobilierul suspendat in care sunt incorporate. Cele mai importante specificatii ale unei hote incorporabile sunt atat dimensiunile si designul cat si puterea de absorbtie, clasa de eficienta energetica sau nivelul zgomotului. In continuare va vom prezenta o hota cu specificatii destul de bune care este comercializata sub brandul Hansa.

Hansa OKP931TH este o hota cu design elegant din inox, cu rama ingusta si panou de control mecanic in partea centrala. Designul minimalist al hotei va permite integrarea cu usurinta in bucatariile cu amenajare moderna, alaturi de aparate electrocasnice cu finisaje argintii, gri sau din inox. Acest model va putea sa functioneze atat cu eliminarea mirosurilor in exterior cat si cu recirculare, insa pentru aceasta va trebui sa achizitionati separat un filtru de carbon. Hota are dimensiuni de 91.3 x 90 x 50 mm si un burlan cu diametru de 15 cm, trebuind sa va asigurati ca se va putea monta in mobilierul de bucatarie inainte de a o achizitiona.

Hansa OKP931TH pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Decorativa Hansa OKP931TH

Hansa OKP931TH are un singur motor cu o putere de 270 W care poate dezvolta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 375 si 548.2 m3/h in functie de treapta selectata, fiind capabila sa elimine rapid aburul si mirosurile neplacute din bucatariile de dimensiuni medii si mari. Consumul energetic anual al hotei este incadrat doar in clasa D, insa avand in vedere timpul limitat de utilizare, costul lunar cu energia consumata va fi de cel mult 6 lei.

Panoul de control situat in partea frontala este format din 4 butoane rotunde cu iluminare rosie, care permit activarea sistemului de iluminare si selectarea treptei de viteza din cele 3 optiuni disponibile. Nivelul zgomotului de functionare variaza intre 52 si 67 dB in functie de puterea de absorbtie aleasa, fiind destul de deranjanta atat pentru persoana care gateste cat si pentru celelalte persoane din casa.

Tot in partea din fata a hotei exista si doua becuri cu halogen si putere de 20 W care asigura un nivel bun de lumina pentru plita, dar au un consum energetic destul de mare. Hota are o zona de absorbtie mai mare cu 3 filtre metalice care vor capta grasimile rezultate in procesul de preparare al alimentelor si care se vor putea scoate usor pentru a se curata in chiuveta sau in masina de spalat vase.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Montare facila
  • Butoane iluminate
  • Putere mare de absorbtie reglabila in 3 niveluri
  • Filtre metalice de grasimi
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Eficienta energetica redusa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Decorativa Hansa OKP931TH

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.