Zanussi ZFC51400WA

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC51400WA

Combinele frigorifice si frigiderele au de cele mai multe ori congelatoare de mici dimensiuni care nu permit pastrarea unor cantitati mai mari de produse congelate. Pentru a va putea bucura si in timul iernii de legume si fructe din gradina proprie sau de preparate din carne pe care le faceti pe parcursul anului aveti nevoie de o lada frigorifica. Aceste aparate frigorifice ofera o spatii largi de depozitare in care veti putea pastra in conditii optime preparate din carne, peste, legume, fructe dar si deserturi sau aluaturi congelate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Zanussi  care are recenzii foarte bune de la clienti.

Zanussi ZFC51400WA este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba si un maner ergonomic care permite o deschidere facila a capacului. Acest model are dimensiuni de 86.8 x 161 x 66.8 cm si o capacitate neta de 495 de litri, fiind ideala pentru familiile mai numeroase care gatesc des. Lada frigorifica benficiaza de un paravan anti-condensare astfel ca va putea fi instalat si in spatiile interioare care nu beneficiaza de incalzire, temperatura ambientala minima de functionare fiind de 0 grade Celsius.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC51400WA

Zanussi ZFC51400WA are un consum anual de 372 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 20 de lei. Consumul energetic este totusi comparabil cu al altor modele cu dimensiuni si preturi similare, pe piata existand putine modele care au o eficienta energetica mai buna. Nivelul de zgomot de 47 dB este unul destul de scazut mai ales daca luam in considerare capacitatea mare a acestui model.

Capacul lazii se deschide cu usurinta datorita valvei de eliberare a vacuumului si sta deschis la un unghi cuprins intre 45 si 85 de grade pentru o utilizare confortabila atat pentru introducerea cat si pentru scoaterea alimentelor. Sistemul de iluminare interior ofera o vizibilitate buna chiar si in spatiile mai intunecate iar cele 3 cosuri metalice cu rotile ofera spatiu suficient pentru depozitarea caserolelor mai mici. Capacitatea de congelare de 20 Kg in 24 de ore este una foarte buna la fel ca si autonomia in cazul unei pene de curent, alimentele fiind pastrate la o temperatura scazuta pana la 31 de ore.

Panoul de control situat in partea dreapta jos este format dintr-un buton rotativ cu ajutorul caruia veti porni si opri lada dar care permite si selectarea temperaturii interiore. Cele doua leduri colorate va vor instiinta daca aparatul frigorific functioneaza corect sau daca temperatura interioara nu este adecvata.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Deschidere usoara a capacului
  • Iluminare interioara eficienta
  • Nivel redus al zgomotului
  • Capac cu deschidere larga
  • 3 cosuri metalice albe

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC51400WA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.