marți, mai 21, 2024
AcasăElectrocasniceReview si Pret masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU

Review si Pret masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU

Gorenje este unul din cei mai mari producatori de electrocasnice, avand o cota de piata la nivel european de aproximativ 4%. Producatorul sloven detine mai multe marci, cea mai cunoscute dintre acestea, inclusiv in Romania, fiind marca Gorenje. Produsele Gorenje sunt recunoscute pentru fiablitatea foarte buna, masinile de spalat, frigiderele sau plitele si cuptoarele fiind in topul vanzarilor la noi in tara. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe slim care ofera un raport excelent calitate/pret.

Gorenje Slim W6EU este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba, in care formele dreptunghiulare se imbina elegant cu hubloul supradimensionat din sticla transparenta. Acest model este unul slim, cu o adancime de doar 44 cm, astfel ca va putea fi instalat atat intr-o baie mai mica cat si intr-o debara sau pe hol. Capacitatea de incarcare de 6 Kg este suficienta pentru o familie cu un copil, in aceasta cantitate intrind aproximativ 30 de tricouri sau 12 prosoape de baie.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU

 

Eficienta energetica este excelenta, consumul de 153 kWh/an fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A . Nivelul de zgomot pentru spalare este de 56 dB si de 68 dB pentru centrifugare, valori bune daca luam in considerare ca viteza maxima de centrifugare este de 1000 rotatii pe minut. Gradul de umiditate a rufelor dupa spalare este insa destul de ridicat, acest model fiind incadrat in clasa C de eficienta la centrifugare.

Panoul de control situat desupra hubloului are un afisaj mare cu LED care include si 9 butoane cu touch pentru diferitele functii ale masinii, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un buton pentru pornire/oprire. Gorenje Slim W6EU beneficiaza de 23 de programe de spalare care includ programe clasice precum bumbac, lana, sintetice si colorate dar si programe moderne precum programul de spalare manuala, cel de spalare bio sau cel de spalare in timpul noptii. Cel mai rapid program este de 17 minute insa veti putea spala maximum 2 kg de rufe la o temperatura de 30 de grade Celsius.

Cea mai importanta functie a acesui model este TotalWeightControl care va cantari automat rufele si va regla consumul de energie si de apa in functie de nivelul de incarcare. Pentru fiecare program de spalare poate fi ales unul din cele patru moduri: NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE sau AllergyCARE pentru reducerea timpului de spalare, a consumului de energie sau pentru clatirea suplimentara necesara persoanelor alergice la detergenti.

Gorenje Slim W6EU beneficiaza si de functii moderne precum pornire intarziata, blocarea accesului copiilor la meniu si hublou sau autodiagnosticare care va poate oferi informatii importante despre defectiunile sau erorile de functionare a masinii.

Puncte tari

  • Dimensiuni mici
  • Consum redus
  • Numar mare de programe de spalare
  • Meniu cu afisaj LED
  • Personalizare programe
  • Functie de autodiagnosticare
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Rufele au un grad destul de ridicat de umiditate dupa spalare
  • Programe de spalare foarte lungi

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Gorenje Slim W6EU este o masina de spalat moderna, economica si silentioasa. Numarul mare de programe de spalare, meniul intuitiv cu afisaj electronic sau tehnologiile moderne dezvoltate de Gorenje sunt argumente solide care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.Review si Pret masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU