duminică, iunie 23, 2024
AcasăElectrocasniceReview si pret masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW

Review si pret masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung WW60J3083LW

Fiabiliatea este una din cele mai importante caracteristici pe care ar trebui sa o aiba orice aparat electrocasnic, dar in special cele care au preturi mari de achizitie. Pentru a putea estima fiabilitatea unor aparate electrocasnice va trebui sa luati in considerare cateva aspecte precum producatorul, calitatea materialelor folosite, perioada de garantie oferita produsului si/sau unor componente precum motorul dar si reviewurile celorlati clienti care le-au achizitionat deja. In continuare va prezentam o masina de spalat care are o fiabilitate buna si reviewuri excelente de la clienti care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Samsung WW60J3083LW este o masina de spalat rufe cu un design clasic de culoare alba si un hublou cu sticla transparenta. Dimensiunile masinii sunt de 40 x 90 x 85 cm iar capacitate de incarcare este de 6 Kg, fiind potrivita pentru persoanele singure sau pentru familiile care nu au copii.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung WW60J3083LW

Consumul anual de energie de 173 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 9.5 lei. Eficienta energetica la spalare este incadrata in clasa A, insa cea la centrifugare este incadrata doar in clasa C, rufele avand un grad destul de ridicat de umiditate chiar si dupa centrifugarea la viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de 61 dB iar a celui de centrifugare este de 74 dB, valori destul de mari daca luam in considerare dimensiunile si capacitatea de incarcare a masinii de spalat.

Samsung WW60J3083LW are un panou de control format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, doua butoate pentru pornire oprire si pauza si un display digital care este incadrat de 5 butoane pentru setarea temperaturii de spalare, a vitezei de centrifugare sau a functiilor speciale. Acest model beneficiaza de 15 programe de spalare pentru anumite timpuri de tesaturi sau rufe precum lana, bumbac, jeans sau articole sportive. Pentru hainele delicate puteti folosit programul de spalare manuala, iar pentru cele ale bebelusilor programul Baby care. Programul rapid are o durata de doar 15 minute insa se poate folosi pentru a cantitate redusa de rufe si care care sunt foarte putin murdare.

Dintre functiile speciale de care beneficiaza acest model amintim Volt Control care protejeaza masina in cazul unor cresteri sau caderi de tensiune, Chlid Lock care blocheaza accesul copiilor la meniu sau cea de final intarziat care permite amanarea finalizarii ciclului de spalare cu pana la 19 ore.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Consum redus de energie
  • Meniu intuitiv cu afisaj digital
  • 15 programe eficiente de spalare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de spalare si centrifugare este ridicat
  • Programele de spalare au o durata destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung WW60J3083LW

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Samsung WW60J3083LW este o masina de spalat rufe cu un design simplu si o eficienta buna de spalare. Consumul redus de energie, cele 15 programe de spalare disponibile si pretul accesibil la care poate fi achizitionata fac din acest model o alegere foarte buna pentru persoanele singure sau familiile mici. Review si pret masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW