Hotpoint WMSD723B

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B

Orice casa are nevoie de un frigider, un aragaz si o masina de spalat insa alegerea acestor aparate electrcasnice mari nu este foarte facila, trebuind sa luati in considerare mai multe aspecte importante. De exemplu, pentru masina de spalat conteaza atat consumul de energie si apa dar si dimensiunile, capacitatea de incarcare sau usurinta de utilizare a meniului. Pe langa aceste aspecte, va trebui sa mai luati in considerare programele de spalare, functiile si optiunile suplimentare sau tehnologiile pe care le utilizeaza. In continuare va vom prezenta o masina de spalat moderna care are reviewuri excelente de la clientii europeni.

Hotpoint WMSD723B este o masina de spalat rufe slim cu un design simplu de culoare alba si un hublou mare cu rama de culoare neagra si sticla transparenta. Masina are o adancime de doart 43.5 cm astfel ca o veti putea instala pe un hol mic din apropierea baii sau chiar sub blatul din bucatarie.  Capacitatea masinii este de 7 Kg fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane, iar hubloul care se deschide spre stanga este destul de larg pentru a oferi o incarcare facila atat hainelor mai groase cat si paturilor sau lenjeriilor mai voluminoase.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B

Consumul de energie electrica este foarte redus, fapt confirmat si de incadrarea in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Un ciclu standard de spalare va consuma 0.96 kWh ceea ce inseamna un cost de aproximativ 0.7 lei. Eficienta la spalate este incadrata in clasa A, iar cea la centrifugare in clasa B, rufele neavand un grad foarte mare de umezeala dupa spalare. Nivelul de zgomot pentru spalare este de doar 58 db, astfel ca celelalte persoane din casa nu vor fi deranjate, iar cel pentru centrifugare la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este de 74 dB.

Panoul de control este format dintr-un buton rotund pentru pornire oprire si unul pentru strat/pauza, noua butoane dispuse circular pentru selectarea programelor de spalare si noua butoane care incadreaza display-ul LCD pentru selectarea functiilor suplimentare. Hotpoint WMSD723B are 12 programe de spalare precum lana, bumbac, antialergic, si super wash, cel mai rapid dintre aceastea avand o durata de 39 de minute.

Acest model beneficiaza de mai multe tehnologii dezvoltate de Hotpoint precum Anti-stain care seteaza temperatura apei si agitarea pentru indepartarea rapida a petelor sau EcoTech care asigura o eficienta ridicata si un consum redus de energie. Blocarea accesului copiilor la meniu se poate face cu ajutorul functiei Child lock iar daca aveti pielea mai sensibila puteti folosi functia de extra clatire a rufelor.

Puncte tari

  • Consum redus de energie
  • 12 programe de spalare
  • Nivel redus al zgomotului
  • Display LCD si meniu intuitiv
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nu are programe rapide de spalare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.