Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Indesit IWSNE 61253 C

Apartamentele cu suprafete utile mai mici necesita aparate electrocasnice cu dimensiuni mai reduse, care sa ocupe cat mai putin loc. Veti putea achizitiona un frigider cu o inaltime mai mica care sa se incadreze sub un corp suspendat sau o masina de spalat rufe slim sau cu incarcare verticala. Masinile de spalat rufe slim au o adancime mai redusa dar si o capacitate mai mica de incarcare in comparatie cu un model standard. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe slim care are specificatii foarte bune.

Indesit IWSNE 61253 C este o masina de splalat rufe slim cu un design simplu de culoare alba, cu un hublou cu rama ingusta si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga si nu are un diametru foarte larg astfel ca rufele mai voluminoase se vor incarca mai greu. Acest model are dimensiuni de 42 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind un model ideal pentru persoanele singure sau pentru familiile care nu au copii..

Indesit IWSNE 61253 C review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Indesit IWSNE 61253 C

Indesit IWSNE 61253 C are un motor economic cu un consum anual de energie de doar 152 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 8 lei. Nivelul zgomotului de spalare de 60 dB este unul destul de redus, insa cel de centrifugare de 81 dB va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad relativ scazut de umiditate dupa spalare si stoarcere.

Panoul de control este format din doua butoane pentru pornire/oprire si pauza, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display digital si alte patru butoane pentru functiile si optiunile suplimentare. Cele 16 programe de spalare includ atat optiuni pentru diferite tesaturi precum matase, bumbac sau lana dar si pentru anumite articole precum incaltaminte, jeans sau sport. Cel mai scurt program are o durata de doar 20 de minute insa este potrivit pentru o cantitate mai redusa de haine care necesita o improspatare.

Acest model este dotat cu cateva functii foarte utile precum Eco Time care reduce timpul dar si consumul de energie si apa pentru spalarea unor rufe mai putin murdare, Energy Saver care reduce cu pana la 70% consumul de energie pentru anumite programe  sau Delay Timer care permite spalarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu sau in oras.

Puncte tari

  • Design compact
  • Display digital
  • Consum foarte redus de energie
  • 16 programe de spalare
  • Functii si optiuni utile
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este ridicat
  • Programele de spalare au o durata destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Indesit IWSNE 61253 C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.