Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat rufe Whirlpool AWO/C6314

Notorietatea producatorului este una din cele mai importante aspecte care sunt luate in considerare la achizitia aparatelor electrocasnice mari. Acesta notorietate este data atat de vizibilitatea brandului cat si de calitatea, fiabilitatea si performantele produselor salte. Una dintre companiile care se bucura de o notorietate excelenta atat la nivel mondial cat si la noi in tara este Whirlpool, care are o gama variata de produse incadrate in gama de mijloc sau chiar in gama premium. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Whirlpool care are specificatii tehnice excelente si un raport bun intre calitate si pret.

Whirlpool AWO/C6314 este o masina de spalat rufe slim cu un desing clasic de culoare alba, hublou cu sticla transparenta si display digital negru. Deschiderea hubloului este spre stanga, diametrul fiind suficient de larg pentru incarcarea si descararea usoara a hainelor si paturilor mai voluminoase. Masina are dimensiuni compacte de 52 x 59.5 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind destinata utilizarii de catre persoanele singure sau familiile care nu au copii.

Whirlpool AWO/C6314 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat rufe Whirlpool AWO/C6314

Motorul masinii de spalat Whirlpool AWO/C6314 este unul extrem de economic, consumul anual de 127 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul mediu de apa este de asemenea unul redus, in concordanta cu capacitatea de incarcare, costurile de utilizare ale masinii fiind mai scazute in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. Nivelul zgomotului de spalare de 59 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare poate ajunge la valori deranjante de 75 dB. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad mai redus de umiditate dupa spalare, astfel ca se vor usca mai usor.

Panoul de control are un display digital, un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si 11 butoane mai mici pentru pornire/oprire, functii suplimentare si pentru modificarea unor setari ale programelor. Acest model dispune de 18 cicluri de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac sau sintetice, dar si optiuni moderne pentru calcarea usoara a rufelor sau pentru un consum mai redus de energie. Majoritatea programelor au o durata destul de mare, insa exista si un program rapid care permite spalarea unei cantitati reduse de rufe in doar 30 de minute.

Cele mai importante sisteme si tehnologii utilizate de acest model sunt Al 6-lea simt care adapteaza consumul de apa, energie si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe introduse sau Clean+ care optimizeaza performanta detergentilor pentru indepartarea eficienta a petelor dificile.  In plus, functia Clild Lock va bloca accesul copiilor la meniu iar programarea intarziata va va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi.

Puncte tari

  • Design alb clasic
  • Display digital si meniu intuitiv
  • 18 programe de spalare
  • Eficienta energetica excelenta
  • Consum redus de apa
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Viteza buna de centrifugare
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Programele de spalare au o durata destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat rufe Whirlpool AWO/C6314

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.