Corsair HARPOON RGB

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse de Gaming Corsair HARPOON RGB

Corsair e una din cele mai renumite companii atunci cand vorbim despre periferice de gaming. Astfel indifierent daca ati utilizat tastaturi, casti, sau mouse-uri ale acestei companii cu siguranta ati apreciat calitatea si tehnologiile moderne pe care acestea le utilizau. Daca pana recent produsele Corsair erau incadrate in categoria high-end, de curand producatorul american incearca sa se adreseze si clientilor cu venituri medii care, de exemplu, nu erau dispusi sa plateasca mai mult de 200 de lei pe un mouse de gaming. In continuare va prezentam un mouse de gaming excelent produs de aceasta companie pe care il veti putea achizitiona la un pret acceptabil.

Corsair HARPOON RGB este un mouse de gaming cu senzor optic si un design special in care cablul este prins in partea din dreapta fata deoarece in fata rotitei de scroll exista un spatiu liber. Nu stim care este motivatia acestui design insa mouse-ul arata bine si este foarte confortabil. Cablul are o lungime de 1.8 metri insa datorita modului in care este impachetat s-ar putea sa dureze o perioada pana veti reusi sa il indreptati.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Corsair HARPOON RGB

 

Acest mouse are dimensiuni de 111.5 x 68.3 x 40.4 mm, are o greutate de 85 g si este acoperit cu un strat de cauciuc texturat pe laterale care permite o aderenta excelenta indiferent de tipul de priza pe care il folositi.

Mouse-ul beneficiaza de un sistem de iluminare RGB pe logo care se poate modifica in functie de nivelul DPI-ului sau pe care puteti sa il personalizati dupa preferinte cu ajutorul unui program furnizat de producator. In acest software veti putea programa butoanele cu numeroase functii la alegere dar va veti putea crea si mai multe profiluri pentru diferite tipuri de jocuri sau veti putea vedea anumite statistici referitoare la activitatea mouse-ului.

HARPOON RGB de la Corsair are 6 butoane care se apasa foarte usor, cele principale fiind garantate pentru 20 de milioane de click-uri. Rezolutia maxima a mouse-ului este 6000 DPI insa poate fi ajustata in trepte de cate 250 DPI cu ajutorul butonului aflat in spatele rotitei de scroll. Piciorusele sunt de tip PTFE si asigura o alunecare usoara atat pe suprafete mai moi cat si pe cele mai dure.

Puncte tari

  • Forma ergonomica
  • Materiale de calitate
  • Rezolutie ajustabila
  • Butoane programabile
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Sistemul de iluminare este prea puternic

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Corsair HARPOON RGB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.