Logitech G203

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Logitech G203 Prodigy

Achizitionarea unui mouse de gaming bun trebuie sa tina cont de mai multe aspecte tehince precum senzorul de precizie, sensibilitatea sau tipul de conexiune. In functie de jocurile pe care preferati sa le jucati veti putea alege un mouse mai simplu sau unul cu mai multe butoane programabile. Nu in ultimul rand va trebui sa luati in considerare si forma si dimensiunile mouse-ului pentru a fi sigur ca va poate asigura o utilizare facila chiar daca il folositi mai multe ore pe zi.

Mouse-ul de gaming Logitech G203 Prodigy a fost lansat la inceputul anului 2017 si a fost primit foarte bine de pasionatii de jocuri. Designul modern de culoare neagra si forma ergonomica a acestui mouse sunt combinate cu sistem de iluminare pe logo si pe partile laterale a carui culoare poate fi personalizata in functie de preferinte. In plus, sistemul de iluminare poate fi sincronizat si cu alte dispozitive Logitech precum tastaturi, casti sau boxe.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Logitech G203 Prodigy

 

Mouse-ul are dimensiuni de 116.6 x 62.15 x 38.2 mm si o greutate de doar 85 g, astfel ca va putea sa para prea mic in comparatie cu alti mousi de gaming. Logitech G203 Prodigy este un mouse dintr-un plastic de calitate, cu picioruse din teflon, interfata USB si un fir flexibil destul de subtire care are o lungime de 2 metri.

Mouse-ul are o rotita de scroll eficienta si un senzor optic Mercury de ultima generatie care asigura o acuratete foarte buna la o rezolutie cuprinsa intre 200 si 6000 DPI si o rata de raspuns de 1 ms. Fiecare miscare a mouse-ului va fi astfel replicata pe ecran aproape instantaneu atat in jocuri cat si in diverse programe de editare a fotografiilor.

G203 Prodigy de la Logitech are 5 butoane care se pot programa cu usurinta din software-ul care se poate descarca de pe site-ul producatorului unde aveti veti gasi si alte optiuni de personalizare.

Mouse-ul are un microprocesor si o memorie integrata care va pot ajuta sa va salvati setarile preferate pentru a-l utiliza pe alt desktop sau laptop. Butoanele principale folosesc un sistem de tensionare mecanic cu arc dezvoltat de Logitech astfel ca vor raspunde cu precizie la fiecare apasare chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare.

Puncte forte:

  • Design compact
  • Forma ergonomica
  • Senzor optic foarte bun
  • Sistem de iluminare RGB
  • Programare usoara a butoanelor
  • Pret accesibil

Puncte slabe:

  • Poate fi prea mic pentru persoanele cu maini mai mari
  • Nu exsita varianta pentru stangaci

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Logitech G203 Prodigy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.