Marvo G932

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse  de Gaming Marvo G932

Gamerii sunt foarte pretentiosi atunci cand isi aleg perifericele preferate, unul dintre aspectele care conteaza foarte mult fiind designul acestora. Un mouse de gaming nu trebuie doar sa aiba doar un control facil si o sensibilitate ridicata ci si sisteme de iluminare cu leduri RGB care sa le scoata cat mai mult in evidenta. Un mouse mai deosebit are insa pe langa acest sistem de led si diferite combinatii de culori cat mai surprinzatoare. Un astfel de mouse este cel pe care vom incerca sa vi-l prezentam in continuare.

Marvo G932 este un mouse de gaming cu fir cu un design extrem de atragator care contine un imprumeu cu un scoprion cu un colorit foarte viu. Mouse-ul are o forma clasica care permite o utilizarea confortabila indiferent de gripul pe care il folositi. Firul mouse-ului are o lungime de 1.8 metri cu o flexibilitate buna iar skates-uri din teflon asigura o alunecoare usoara atat pe o suprafata dura cat si pe una mai moale.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse de Gaming Marvo G932

 

Designul nu este totusi singurul atu al acestui mouse. Sensibilitatea mouse-ului este de 7200 DPI ajustabila in 6 trepte dupa cum urmeaza: 800, 1600, 2400, 3200, 5000, 7200. Senzorul optic este unul Pixart 3325 care garanteaza o performanta ridicata comparativ cu alti senzori de pe piata. Mouse-ul are 6 butoane programabile din care cele principale ar trebui sa reziste la 10 milioane de clickuri. Modul de asezare a butoanelor si partile usor texturate asigura o utilizare usoara fara ca mana sa oboseasca nici dupa perioade mai lungi de utilizare.

Marvo G932 are un sistem de iluminare cu led in 7 culori pentru logo si rotita de scrol care poate fi personalizat prin intermediul aplicatiei pe care trebuie sa o instalati. Din aceeasi aplicatie veti putea configura si sensibilitatea senzorului optic. Utilizarea mouse-ului este una placuta in special pentru gamerii care s-au obisnuit cu mousi de gaming cu forma clasica si greutate mai redusa.

Puncte tari

  • Design unic
  • Sistem de iluminare cu LED
  • Senzor optic de calitate
  • Pret accesibil
  • Aplicatie personalizare culori

Puncte slabe

  • Poate fi prea mic pentru persoanele cu maini mai mari
  • Putin prea usor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse de Gaming Marvo G932

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.